2018-05-30 548 浏览
之前几个朋友介绍话和牛烧·纯好食,上网一睇,哗,好贵呀!!!食牛x呢个价钱食,都食到反肚啦!所以一直收藏左都无食过~终于到左生日月,可以放纵下自己,食下肥野,又食下贵少少既野。最后决定中午食烧肉!😍😍😍仲有几版,寿喜烧呀,刺身呀,唔逐一介绍啦~我地两个人叫左《特选和牛肉眼,牛舌定食》前菜系麻酱沙律,中间果碟细细碟,有三块豚肉,一块miso soup, 半碗饭,一杯餐饮。饭系日本饭,煮得岩磨好,口感好好。和牛肉眼既雪花好靓,(唔厚,面积大)肥瘦均匀,入口即溶,有日本既感觉呀🤤牛舌少少咬口,薄薄的好快熟~佢个独家酱超!级!好!食!起到画龙点睛效果佢有一块牛,左边系上牛排骨,肥少少既,又系入口即溶好正!中间系肩眼肉,腌得岩岩好!右边牛排肉,相对就逊色d啦~不过男朋友就话都好好食!overall都好好食!食完居然唔系好饱!本身我都唔算大食都只系岩岩好好食既野真系唔嫌多😂埋单加一要$700lunch 黎讲都少贵(我好悭的),不过好味,间中一试好开心😃

仲有几版,寿喜烧呀,刺身呀,唔逐一介绍啦~
我地两个人叫左《特选和牛肉眼,牛舌定食》
牛肉眼,牛舌定食

三色和牛定食
佢有一块牛,左边系上牛排骨,肥少少既,又系入口即溶
overall都好好食!
食完居然唔系好饱!本身我都唔算大食都只系岩岩好
好食既野真系唔嫌多😂