餐厅: 珠記冰室
资讯:

公司对面开左间新既冰室,同事话好出名既,好多杂志都有写,又点点点 搞到我成日好想食同好有期望 成日见到排好长同要等,搞到一次又一次都食唔到今日同同事专登提早出门为左试下佢地究竟有几好,12.15就去,去到果然唔使排队,不过呢我地被安排搭台搭台唔紧要,但系搭张劲细台迫到呢.....明明有张大少少都唔肯比我地坐,又话会滴水又话个张仲细,咪玩啦 4对眼都觉得个张台大d 都唔比我地Anyway 为左食冇紧要啦,我地即睇menu,选择又唔多...唉...咁睇完冇咩好拣 我就叫左个特餐B 而且又好多人叫,同事都系叫同样野... 特餐b,沙爹牛肉肠仔面 配炒滑蛋+厚多士因为太迫,之后个面同野饮都因为迫到冇手影相食物方面,炒蛋系滑好有口感,不过冇蛋香味,厚多士焗左有一段时间,有d 硬!食左一块就冇食了。个沙爹牛肉面真系好普通,沙爹汁唔够多捞左入去淡哂,牛肉就不过不失啦,面当然冇加$5 换一丁啦,因为我想试唔系一丁会系咩面,个面都仲ok 唔使加钱换一丁都可以,而肠仔好怪,好似煎得唔够耐,冇香味生生地!overall 真心觉得普通,下次试下其他野啦
成日见到排好长同要等,搞到一次又一次都食唔到

,不过呢我地被安排搭台
搭台唔紧要,但系搭张劲细台

Anyway 为左食冇紧要啦,我地即睇menu,
选择又唔多...唉...
特餐b,沙爹牛肉肠仔面 配炒滑蛋+厚多士
炒滑蛋厚多士
因为太迫,之后个面同野饮都因为迫到冇手影相

食物方面,炒蛋系滑好有口感,不过冇蛋香味

overall 真心觉得普通,下次试下其他野啦
2016-04-27
用餐时段