2017-08-05
成日都黎食架啦 今次写食评主要系发表下希望佢地负责人可以改善下我地今日二人星期日黎食中午,点几黎 要排队 完全明白,叫飞 我地行慢一步 然后飞左我个号比下一个都算啦 啲态度呢(你懂的)然后再排过都唔紧要 咁你张飞唔好写(如叫号超过5个必须重新排队等字眼啦)算啦 鬼叫自己唔够人大声 又唔够人行得快咩好啦 我地等多4个字终于坐低左,叫左个腰果鸡丁,牛展面,小龙包牛展唔太好,男人话啲牛肉质好硬,唔系应该系林身啲?我戒左牛 冇食过唔知了。只是$7X个面再加一再加茶水 都要成百元啦,得几片会唔会小气左啲。算啦 反正质素麻麻 佢都冇食晒面汤完全好淡味 好似冇味咁 唔知点解同之前分别大左咁多 真系好似饮紧热水咁腰果好食,有益冇林到,但系鸡丁腌得太差,得表面有味,里面有雪味,完全系食完腰果然后啲鸡冇咩食过啰小龙包质素最正常 新鲜出炉,而且多汁系我地两人食八件好漏 如果推出4-6件会好开心下次仲黎唔黎?应该唔再黎呢间分店 去第二间啰
小龙包质素最正常 新鲜出炉,而且多汁
系我地两人食八件好漏 如果推出4-6件会好开心
下次仲黎唔黎?应该唔再黎呢间分店 去第二间啰