2024-06-23 26 浏览
同闰密系位于半山隐世Cafe 「Double Black」叹早餐🍳同咖啡☕️,一入Cafe,已被CHANEL冲浪板吸引住🤩,仲有一部靓靓单车🚴🏻挂喺墙上,Cafe 主打黑色、水泥型格风,好有慢活、放松、悠闲嘅感觉,呢度仲系一间宠物友善嘅Cafe,今日见到嚟亲嘅狗狗🦮🐕‍🦺🐩都感受到主人对牠们的宠爱❤️▪️Grilled chicken, Soft Boiled eggs , Aovacado Mousse Open Toast ($128)见到隔离位的外藉人仕,order 呢个Toast ,好吸引,多士上铺上沙律菜、鸡胸肉片、水煮蛋及牛油果Mousse,味道清新又健康,非常之夹,如果有埋牛油果🥑肉就更有口感😋👍▪️Croque Madame ($120)在法国是非常受欢迎的法式三明治。方包🍞加入火腿与芝士,烤至酥脆,加上轻煎嘅鸡蛋🍳,就是女士三明治了🥪😋😋😋👍真系好好食,尤其烤至酥脆嘅面包皮😜▪️Latte ☕️($45)实而不华的拉花,呢杯Latte,为住附近的闺密打开食美味早餐嘅序幕🤩,精神晒👏🏻👏🏻▪️Iced Matcha Latte ($45)呢杯冻嘅抹茶Latte,非常适合热辣辣的天气,

▪️Croque Madame ($120)

▪️Latte ☕️($45)

▪️Iced Matcha Latte ($45)
呢杯冻嘅抹茶Latte,非常适合热辣辣的天气,抹茶🍵味浓,甜度适中,凉快无比🥰