2024-07-14 75 浏览
位于摩罗街嘅一间转角Cafe, 一开始座位爆满等咗一阵间有位啦😀Cafe装饰特别有型格,有一架单车,亦有CHANEL滑浪板挂咗喺墙身上面,感觉都好Sporty!🌟Iced Cappuccino铺名真系好称职,因为咖啡的确好饮!品尝左好classic嘅一个款,就可以知道呢间咖啡店嘅咖啡的确与众不同😙,又浓又香。🌟Lemon Shakerato比较偏酸, 10分真材实料,夏天都几解渴。🌟Morel Risotto, Onsen Egg 个牛肝菌菇饭十分之好食😋,牛肝菌味极之浓郁,每粒饭都挂满汁,加上意大利饭软硬适中,推介🌟👍🏻🌟Grilled Prawns Spaghetti有一只大嘅烧虾,两只超级弹牙有鲜味嘅细虾仔喺侧边,呢个红椒蕃茄大虾炒意粉🍝,都好惹味😍下次再嚟可以试埋其他嘢!🥰回头率:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/out of 5*不是试食活动ℳℯ𝓃𝓊

🌟Iced Cappuccino
铺名真系好称职,因为咖啡的确好饮!

🌟Lemon Shakerato
比较偏酸, 10分真材实料,夏天都几解渴。

🌟Morel Risotto, Onsen Egg

🌟Grilled Prawns Spaghetti

下次再嚟可以试埋其他嘢!🥰