餐厅: 稻香 (蔚景園)
资讯:

阿妈生日食饭,五大三细,谂住揾酒楼book枱叫半席,睇过沙田同石门几间嘅菜式同价钱,最后决定食稻香。一星期前打咗电话book枱,去到酒楼佢地好似完全无我地book枱纪录咁,不过半席依然可以叫就ok啦。个餐本身免加一免茶介,因为多咗两个人,所以收两位茶介好合理,但俾个茶包我地,叫我地自己煲水自己斟水自己冲茶,收两个人加埋60蚊嘅茶介,我觉得好唔值啰。部长话龙虾会送伊面,我地系开心嘅,但传菜阿姐上菜好冲下,捧住个汤上枱但又唔睇枱上摆咗d乜,倒泻水一枱都系,差d搞到我家人一身湿,呢个感觉好差。食物系ok好味嘅,半席嘅份量比想像中多,我地仲另外叫多半只烧鹅,仲有寿包,埋单千五有找我地都觉得抵食嘅。不过真系觉得佢地要员工培训下啰。

不过真系觉得佢地要员工培训下啰。

2024-10-26
庆祝纪念