2022-03-20
本身超级期待食呢间burger,好多人介绍。餐点声称即叫即整等咗15-20分钟左右,繁忙时间嚟讲时间都合理。整体食物卖相真系满分💯真系好打卡able同赏心悦目,但食落所有餐点都唔热同埋淋😢🍔 经典美式Mac N Cheese 牛肉汉堡 $135经典牛堡个包系微温,唔系好似网上食评讲烘到脆口⚠️熟洋葱好食!不过芝士通心粉因为冻咗所以偏硬身同浆口,比较腻。主角牛肉煎煮时间刚好但冇咩肉汁,加上酱料唔多令到成个包食落比较干😐🍔 烤吞拿鱼扒莎莎汉堡 $132卖相超靓但味道好奇怪😭首先包又系唔热,呢个直头系冻🥶加埋刺身吞拿鱼就显得成件事好怪好唔夹…吞拿鱼扒仲要感觉唔多新鲜同靓,食几啖已经觉得食欲好差唔想食…🍟 跟餐薯条+ 🥗 沙律菜(免费)薯条唔系新鲜炸起,好淋…得沙律菜配酱汁好食😥另外都比较甩漏,跟餐饮品食完催佢先上,但繁忙时间都可以理解疫情下每间食肆都经营困难,出街食饭都尽量帮衬良心小店,但呢个价钱食呢个质素真系令人失望。。我应该唔会回头㗎喇,但如果贵店见到呢个食评希望可以认真改善下,唔好净系得个样,或者做好quality control😭🙏🏻
🍔 经典美式Mac N Cheese 牛肉汉堡 $135
🍔 烤吞拿鱼扒莎莎汉堡 $132
🍟 跟餐薯条+ 🥗 沙律菜(免费)