2023-05-11 142 浏览
又系收工谂食乜时间,去完天下猫猫买嘢行下行下见到有间食叻沙就去试下,喺香港真系好小地方有好食叻沙,难食既就大把!餐厅装修不错,坐位宽敞,叫咗叻沙杂锦汤饭、白咖喱老鼠粉、4串沙嗲、参巴酱辣酱通菜同两杯饮品,食物嚟到卖相吸引,见到非常有食欲,点知一放入口真系非常惊吓,叻沙汤饭个味好似普通即食面叻沙汤D味咁,冇嚟鲜味!!老鼠粉个汤直头冇味,女朋友问我佢系味失去味觉,我试一试个汤真系得小小咖喱味连咸味都冇,之后问店员有冇咩调味料可以加,佢答话可以比D豉油同黄辣酱我地加,真系比佢吹胀,唔觉得会夹味啰!!再试埋个菜同串烧,菜得菜味同小小虾酱味,一D都唔辣,串烧鸡肉好小小,牛肉比松肉粉拿到好难食,埋单$266连加一,讲真价钱系唔贵,但味道真系好唔掂,其实做厨房煮嘢食真系唔使试下味先比客人食吗?连咁基本既事都做唔到叫人点会再嚟帮衬,试完一次一获过以后都唔会再嚟!!
餐厅装修不错,坐位宽敞
,点知一放入口真系非常惊吓
,叻沙汤饭个味好似普通即食面叻沙汤D味咁,冇嚟鲜味
,真系比佢吹胀,唔觉得会夹味啰
星洲叻沙杂锦汤饭
地道白咖喱老鼠粉
参巴酱辣虾酱通菜
夜市沙嗲(4枝)