2025-02-07
新年食好啲😛我要食肉肉🔥返南区探人路经黄竹坑大商场就顺便医肚,见到间装修几特别真系几似山洞feel嘅烧肉店🤤座位几寛坐得几舒服😌食材都好新鲜 ,种类都唔少,份量又几足。佢个鳗鱼仲好弹牙鲜甜😍鱼油香满满。和牛方面由油花均匀肉质软嫩嘅牛小排至罕有嘅三筋肉依度都有得食,三筋肉有弹性得嚟肉味都好浓🤤🤤鸡颈肉少少甜,肥瘦均衡,口感几弹牙,烧完几香几好味😋食得好满足😌神仙雪浓汤入面好多块肉肉仲有啲面🥰天气冻饮完汤个人即刻觉得暖笠笠~ 泡菜饭微微辛辣同牛肉香,炒得几香几惹味配搭埋煎蛋同紫菜捞埋嚟食有多重口感又好味好易愈食愈多🫢如果比较唔识烧仲可以揾店员帮手烧,佢哋都好nice,前菜仲可以加$40任fill~饮品嗌咗🍍菠萝梳打同西柚乳酸梳打,啱啱好可以解吓油腻感🥰唔太甜又几fresh👍食烧肉饮梳打类真系个好选择
济洲活鳗鱼
神仙雪浓汤