2019-05-23
今晚晚饭夜左少少食, 求其系屋企附近解决, 哩间太兴岩岩装修完无耐, 门面都光鲜左好多, 就试下食物如何啦。骤眼睇入面装修都几靓, 好光猛而空间感亦几大, 睇黎唔错wo落完order等晚餐到既时间无聊周围望, 唔望由自可, 一望就发现可怕既事实, 隔离张櫈有几粒剩菜, 再望落地下, 好多细细类似厕纸碎既垃圾, 然后望埋右边同后面个枱底, 成埋用完搓埋1旧既纸巾系度, 个堆起码有10旧8旧, 真系好呕心! 原本想影低佢但太核突真系唔想再望同埋影落电话度! 感觉似系楼面懒得清理扫埋一旧收铺先清理?但我到达既时间只系9点左右, 距离佢收铺时间仲有成2个钟!! 真系有无搅错放大图由于单已落, 焗住系度食埋佢啦, 叫左咸柠檬蒸仓鱼同埋鱼香茄子煲。食物味道同卖相都ok啦, 只能讲合格, 因为佢价钱都唔平。咸柠水仲有食饭期间有乌英仔飞来飞去, 不过佢咁既卫生环境都唔出奇食完拿拿林走, 唔想再唔小心望到堆厕纸卖单138蚊, 无乜必要都唔会再黎食, 太污糟啦! 既然花钱去装修得咁靓, 点解内部环境会咁恶劣架, 整得几靓都无用
放大图
咸柠水