2024-12-16 298 浏览
尖沙咀好多地道嘅国家菜,除咗尼泊尔、黎巴嫩、中东菜等等,今次就带朋友去食一间印度餐厅!呢度除咗款式多箩箩之外、餐厅嘅环境亦都非常之优雅、同埋充满贵气感觉!嚟呢度轻松一下打卡都好正!今次就一定要食新德里怀旧三色小食拼盘:入面有乳酪扁豆蓉脆饼,脆炸小扁豆饼、印度特色鹰嘴豆空心脆!乳酪扁豆蓉脆饼味道酸酸甜甜、再配合红石榴粒、食落去感觉好鲜爽、又好开胃!印度一定要食佢嘅鹰嘴豆,除咗香浓大小辣之外、亦都系开胃菜之一!之后就一定要嗌返个印度牛油薄饼、你送蕃茄浓汤咖喱鸡!呢个咖哩我比满分!除咗好开胃之外、蕃茄嘅味道好独特食落去唔会好肚济、咖喱味道层次出众!再配合牛油薄饼!真系想食完再继续叫!印度嘅mock tail 真系非常独特、除咗好有层次感之外,连特饮嘅配料都系好独一无二出面未必有!Herbaceous refresherSeeding spice94,smashed green apple,Passion fruit,Sakura,citrus,Aquafina盈丰商业大厦尖沙咀赫德道6-8A prat ave4楼全层Carat fine Indian and Mediterranean cu

今次就一定要食新德里怀旧三色小食拼盘:

入面有乳酪扁豆蓉脆饼,脆炸小扁豆饼、印度特色鹰嘴豆空心脆!

Herbaceous refresher

盈丰商业大厦尖沙咀赫德道6-8A prat ave4楼全层
Carat fine Indian and Mediterranean cuisine