2023-12-05 58 浏览
2派克鸡排🐔✨脆皮无骨鸡扒✨✨(香辣小辣,梅子味 )$40一拎上手就超级惊喜,块鸡扒系超大块,佢即叫即炸仲要系脆卜卜热辣辣嘅,咬开入面鲜嫩多汁💦,而且腌料又够味,再加上外面嘅梅子粉,令佢完全冇油腻感,辣味又更加令到佢更加香口! 绝对比出面好出名嘅鸡扒更优胜,试吓你就知!😏😏脆脆鸡皮(芝士味 )🐔$ 24块鸡皮系超大块,展开咗都有成十几块,佢虽然系大块,但系真系纯粹系鸡皮冇任何嘅脂肪留低,咬落口松脆可口,我相信唔系咁易揾到一个地方可以揾到啲鸡皮咁出色!10分推介‼️💯金菇酥(海苔味 )$12金菇油炸之后,𠮶阵草青味冇咗,再加上有咸香嘅海苔粉落去,滋味又满足!以$12嚟讲,绝对系一个冇得输嘅小食!🤟🏻🤟🏻提提大家,因为所有产品都即叫即炸,所以最好就预先电话落单之后先去拎,咁就悭返好多时间同埋食到最新鲜嘅鸡扒😋😋
2派克鸡排🐔✨

脆皮无骨鸡扒✨✨(香辣小辣,梅子味 )$40