2022-07-05
心血来潮想食炒蟹😝😝咁同行朋友就话去呢间网红蟹店晚餐啦!佢哋每个月仲会有新嘅优惠菜式!去到仲见到7月份订座喺餐厅消费招牌炒蟹!就可以每人一个金流沙虾球(今次咁即兴冇订定位先添😂大家去食记得订位喇). ✨ 避风塘炒蟹 $688 (八折)气势满分‼️成只蟹好有份量又啖啖肉!加埋以炸蒜香葱辣椒等嘅避风塘式炒法无敌惹味呀😍😍果然系招牌炒蟹!. ✨ 黄金豆腐 $68 (八折) Be大爱呢款餐前小食😋极脆外皮炸粉完全唔会厚!内里嘅嫩滑豆腐系入口即化嘅境界 !食得出系考功架之菜式!!. ✨ 黄金鳝球 $128 (八折) 香口嘅黄金菜式系食小菜经常点灯嘅款式!改以鳝嚟制作又几有新鲜感!以海量咸蛋黄脆脆包裹住🤩🤩内里嘅鳝肉唔腥又软嫩!. ✨ 蜂蜜烧汁牛仔粒 $128 (八折) 即系平时食嘅薯仔牛仔粒啦❤️牛肉腌得够腍又入味!Be个人觉得沾满咗蜜汁嘅薯仔更系成道菜灵魂所在!
✨ 避风塘炒蟹 $688 (八折)
✨ 黄金豆腐 $68 (八折)
✨ 黄金鳝球 $128 (八折)
✨ 蜂蜜烧汁牛仔粒 $128 (八折)