2008-12-10 22 浏览
这天老友G小姐宴客,邀请我和E君到她最爱的火锅店食饭,好高兴。我地点了以下的菜︰项目 价钱@ 顶级雪花肥牛--------88--------------厚切的雪花肥牛,好有口感。滑豆腐-----------------35 日式野菜蓝-----------68--------------好少见D菜咁壮,但又唔老。西瓜汁-----------------60 炸鱼皮-----------------38带子片-----------------88--------------薄切的带子,过左火锅汤之后,好细,新鲜但唔够甜。鸳鸯锅底--------------108------------沙嗲同清汤都无特别酱油--------------------15--------------好多款,亦好好味 食饱饱还送生果,亦系新鲜好味。这间火锅店的食物确是不错,座得相当舒服,但价钱也较贵。若主要食海鲜,不是我的首选…

项目 价钱@

滑豆腐-----------------35