餐厅: Amitie Kitchen
资讯:

2024-11-06 2678 浏览
呢间餐厅系同事推荐的,佢话佢食过觉得性价比高,无论食物、环境、服务、价钱都系good架!所以决定同男朋友一齐去试下❤️环境坐落好舒服,灯光柔和,好有情调😍好适合情侣或者三两知己坐低倾偈💬落咗单冇耐,就有热辣辣嘅餐前包包食真系超正🤩仲要配埋牛油同士多啤梨酱,幸福☺️🔶火灸半熟三文鱼伴紫苏叶莎莎三文鱼个熟度真系好正,外面微熟,入面肉质嫩滑,配搭上面嘅酱汁,真系令人胃口大开🤤🔶牛肝菌露笋意大利饭佢个意大利饭比我想像中大份足料,调味好到位,入面有洋葱、牛肝菌、红椒、磨菇、露笋同芝士🧀,食落每一啖都超满足😌🔶美国顶级西冷扒(8oz)我哋叫咗五成熟的牛扒🥩,佢完全做到哂!入口浓浓嘅炭烤味,充满住好味嘅肉汁💕真系无夸张,好好食!配菜有粟米、蕃茄仔、荷兰豆、薯仔🥔+烟肉🥓、白萝卜,我呢个位真系真心佩服,点解每样配菜嘅熟度都啱啱好,而且薯仔配烟肉真系好有心机!欣赏!🔶朱古力心太软伴云呢拿雪糕朱古力🍫心太软配云呢拿雪糕🍦真系从来都无得输😍真系好好味!🔶夏日新鲜水果茶(热)水果茶甜度刚刚好,啱哂怕甜嘅我,而且佢哋会贴心用蜡烛一直座热住水果茶❤️食完真系觉得如同事所讲,性价比高,我下次一定会再嚟😝

🔶火灸半熟三文鱼伴紫苏叶莎莎

🔶牛肝菌露笋意大利饭

🔶美国顶级西冷扒(8oz)

🔶朱古力心太软伴云呢拿雪糕
朱古力🍫心太软配云呢拿雪糕🍦真系从来都无得输😍真系好好味!

🔶夏日新鲜水果茶(热)

食完真系觉得如同事所讲,性价比高,我下次一定会再嚟😝
2024-11-06