2020-12-22
已经买过好几次外卖,不过不失啦,系个忌廉汁鱼麻麻地,不过都仲有order嘅。如常叫外卖,app话15分钟,一向准时但今次等左30分钟!首先职员俾左一个外卖,仲有另一张单未取,职员知道后拎埋另一张单嘅外卖过黎,我地就赶车走左啦。点知过左30分钟我地都仲搭紧车时,收到餐厅电话问我地系咪未拎,原来餐厅俾错餐我地,单号一样,差个英文字母...本来都唔紧要,打返去话俾餐厅知出错餐,我地冇任何要求,想叫佢地唔驶等,点知女职员2次话系我地拎错,一向都系放响度等客拎!真好笑,今次明明系职员拎过黎啊!佢仲话唔紧要,原本点嘅食物会拎返去厨房,「你拎错嘅」仲贵d嫁!仲加多句边个拎错唔紧要啦,下次大家对清楚先啦。其实佢态度似客气,但实质讲野有骨,真系难听过粗口!如果如佢所讲任客拎,即系职员平时唔对单?咁又点下次大家对清楚?如我地所讲系职员俾错,即系佢地对错单啦!我地点两个餐但佢俾错左一个,虽然佢俾左个贵d我地,但我冇jetso嫁,少左个餐系会唔够食嫁!又或者个客唔食得牛但你俾错佢,佢都得物冇所用的。唔好讲到个客专登拎错搏大雾先得嫁!唔好意思都冇句,仲要俾佢训话咁下次小心d,气难下!杯餐饮又盖唔实,搞到倒泻左!
杯餐饮又盖唔实,搞到倒泻左!上次就走冰冇走到,仲有一次就叫冻饮变热饮。
一上黎openrice,原来好多人都系话呢间野态度差,真系讲得好岩!