2017-08-24 98 浏览
九龙城超多食堂林立但系我既首选都系食泰国野系窗口见到厨师们系泰国姐姐就已经知道呢间野唔会差得去边!!二话不说马上去食泰国好西! 泰式卤猪手卤水猪手不嬲都系我既最爱, 因为佢同港式既制法完全不一样, 呢个会系去骨再卤, 感觉上会系更加入味同埋方便易食, 呢间既煮法相当正宗, 同我系泰国食到既都好似!! 正! 份量好大, 4个人SHARE都仲得 马拉盏炒通菜泰国必食蔬菜一系通菜, 同马拉盏既味道既MATCH! 基本上每次都会叫, 质感食落SASA声, 好爽脆同埋好香既马拉盏味道, 份量都算大!! 必食推介 秘制咖哩牛腩泰式既咖哩同香港食开既有好大分别, 因为泰式既会落好多椰汁, 食落既味道会系带点微甜, 而牛腩已经炆到好淋滑!! 完全冇打渣既感觉, 而甜甜的味道和港式的完全不一样再加埋杯泰式茶!! 无得弹
九龙城超多食堂林立
但系我既首选都系食泰国野

系窗口见到厨师们系泰国姐姐就已经知道呢间野唔会差得去边!!
二话不说马上去食泰国好西!

泰式卤猪手

马拉盏炒通菜