📍中环 Hungry Dino💁🏻‍♀️:放工同同事一齐去玩转侏罗纪点睇?🤓💁🏻‍♂️:咪玩啦返足全日工个人都散晒啦😮‍💨 整啲嘢食嚟好吗?😅咁就...... 不如去一间有恐龙睇嘅居酒屋啦🏮我知道有唔少打工仔系中环放工嘅,咁就近近哋拣返间中环餐厅啦🍴其实人哋以前喺耀华街发迹𠮶时我已经有bookmark过但一直无机会食🤣 咁择日就不如撞日啦👍🏻 首先佢都几有玩味嘅,成间餐厅周围都摆满咗恐龙装饰,好可爱☺️ 我会话呢个新奇有趣vibes的确成功distract到我个脑,可以停止谂公司嘢✌🏻主食方面:我哋叫咗人哋出名嘅一系列腐皮寿司🍣 同一个叫迈亚密女郎嘅卷物💃🏻🌟众多件腐皮寿司入面,我首推牛油蒜香赤虾🧈 本身我其实唔太好虾,但当我偷食咗同事𠮶嚿一啖之后,我有冲动叫一打🤯 个牛油同蒜嘅香味唔使讲啦,惊喜嘅系啲味渗到入只虾度,而虾嘅质地又好滑溜同爽口🦐 大满足☺️ 另外都叫咗炙烧洋葱忌廉带子+明太子芝士蛋黄三文鱼 + 柚子左口鱼腐皮寿司🍣 有令我觉得好幸福嘅感觉🥳话晒都系同同事仔放工轻轻松松倾吓计,叫返杯酒是常识吧🥃 我哋叫咗一杯梅酒,几好几好🤗我仲同咗恐龙干杯添🍻
📍中环 Hungry Dino
💁🏻‍♀️:放工同同事一齐去玩转侏罗纪点睇?🤓