2024-07-27 465 浏览
浓鲜龙虾意大利饭龙虾味香浓,佢嘅意大利饭配合咗香港人饭粒比较软,啱晒我整体嚟讲都好食😋汉堡扒全日早餐好耐冇食过all day breakfast,佢呢个全日早餐有热潮嘅汉堡扒,嚟到嘅时候好香,呢个除咗有汉堡扒之外,仲有多士,牛油果,红酒烩牛,烟肉,烟三文鱼,太阳蛋同埋必备嘅沙律菜每样嘢都好好食,无可挑剔,最令我印象深刻系佢嘅汉堡扒,啖啖肉之余肉汁香,虽然唔知日本嘅汉堡扒系咪真系咁好食,但系呢个真系唔错蜜瓜在初夏升温时即起佢依家最新款式系蜜瓜,咁当然我要试吓佢佢除咗有一大件嘅蜜瓜之外,仲有蜜瓜啫喱同埋蜜瓜班戟,蜜瓜香甜,连蜜瓜cream都系满满嘅蜜瓜味蜜瓜在沙冰降温时嘢饮都有蜜瓜沙冰,好浓郁嘅蜜瓜味道,夏天饮真系降温同个名好夹人见人爱花茶我真系好中意饮花茶,我咁养生就岩晒🤭🤭好睇又好饮,饮完真系会好舒服

浓鲜龙虾意大利饭
龙虾味香浓,佢嘅意大利饭配合咗香港人饭粒比较软,啱晒我
整体嚟讲都好食😋

汉堡扒全日早餐

蜜瓜在初夏升温时即起
佢依家最新款式系蜜瓜,咁当然我要试吓佢

蜜瓜在沙冰降温时

人见人爱花茶
我真系好中意饮花茶,我咁养生就岩晒🤭🤭
好睇又好饮,饮完真系会好舒服