2007-04-04 13 浏览
小笼包- 好多汤呀! 皮又好薄! 正!云吞鸡- 唔错, 汤几甜, 份量都几多, 云吞几鲜味, 鸡件有鸡味, ok wo!骨(唔记得咩名, 酱醋骨?) - 肉质好淋, 酱汁好多好香甜好味, 送饭一流.上海粗炒- 卖相麻麻, 但食落就可以, 唔会太咸亦唔会太油.锅贴- 煎得几靓, 饺底微黄, 唔会煎到浓晒咁, 而且皮都够脆wo, 肉味好重几香, 唔错!价钱就比小型上海舖贵d 啦, 但比想像中平啦. 质素几穏定, 样样都不过不失, 而且服务好好, 好有礼貌. 可惜d位迫少少lor.装修都唔错几舒服.又系一间美心集团酒楼, 自己一向都觉得ok , 觉得佢出品, 唔会做得太过份离谱lor, 同时又唔会系好味都飞起, 哈哈! 我呢d穏阵派.
小笼包- 好多汤呀! 皮又好薄! 正!