2024-02-25 836 浏览
见大埔又开咗一间台湾菜式嘅, 装修又好似唔错, 门口又好似有人排下队咁样, 心谂应该唔会太差, 好啦一坐低望下餐牌, 食物选择都算多, 价钱都系咁上下, 咁就嗌咗一个盐酥鸡扒干拌面, 一嚟到碗面个样唔错, 但见鸡扒啲颜色唔多精神, 九乘九都系油温唔啱, 加上时间唔啱, 咁都唔理佢啦应该唔会差得去边, 食咗啖面先,口感ok, 跟住食下个主角,一咬落去硬到石头咁, 再跟住完全冇味, 其实都唔知依家啲师傅有冇食过自己煮出嚟嘅嘢。只可以讲超级难食, 跟住侍应话可以加晒台面啲粉去调味, 我都唔知佢系未瞓醒定求其答。 不过睇返其他分店嘅差评, 原来好多都话系冇味道好难食。最奇怪就佢枱面啲粉又系冇味道。但好心佢哋真系试过晒自己煮出嚟嘅作品先至好卖街。唔好等啲消费者贴钱买难受呢间又系一次过永无下次干脆快啲执咗佢腾空个位比其他有心人开

最奇怪就佢枱面啲粉又系冇味道。
但好心佢哋真系试过晒自己煮出嚟嘅作品先至好卖街。
唔好等啲消费者贴钱买难受

呢间又系一次过永无下次