低调地屹立喺人来人往嘅弥敦道,型格嘅黑色配上轻工业风嘅设计,墙上嘅壁画因为颜色嘅对比而变得突出🤩入到嚟就有一种要chill嘅感觉🤭➷🪐 烤乳酪玉米片配三色酱Nachos呢个小食同薯条一样都系抗拒唔到,不过佢嘅变化会更加多😍烤到脆卜卜嘅玉米片,配搭唔同口味嘅酱料,惹味感瞬间提升😋一块接一块,混合埋蕃茄他他同牛油果酱等等嘅配料酱,滋味十足👍🏼§🪐 墨西哥馅饼·芝士粟米肉松有4种不同口味选择嘅馅饼,薄薄地一块但又非常足料🤤整块馅饼都布满芝士🧀趁住热热地食仲可以有拉丝嘅效果🤩食起上嚟都唔会觉得腬!§🪐 大澳虾2食完西方嘢,又试吓啲本地嘢🤭大澳出名就系虾酱,今次用上大澳幼滑虾酱去煮呢个意粉🍝由于虾酱本身系好咸嘅一样嘢,所以系调味上系要好小心,只需要轻轻用少少🤏🏼去带起个味道同香味就够😌闻得到嘅香,食起上嚟又有轻淡虾酱味,咁就已经可以好惹味😋➷虽然餐厅暂时唔系提供好多种类嘅嘢食选择,不过俾你拣得嘅都系有水准👍🏼除似之外,有时行到攰,都好啱入嚟饮杯嘢抖吓☕️➷🧸🌞 𝗖.𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴𝗯𝗲𝗮𝗿推介指数 👉🏼👉🏼8️⃣🌟

🪐 烤乳酪玉米片配三色酱

烤乳酪玉米片配三色酱
烤到脆卜卜嘅玉米片,配搭唔同口味嘅酱料,惹味感瞬间提升😋
§
🪐 墨西哥馅饼·芝士粟米肉松

墨西哥馅饼·芝士粟米肉松
趁住热热地食仲可以有拉丝嘅效果🤩食起上嚟都唔会觉得腬!
§
🪐 大澳虾2

大澳虾2

除似之外,有时行到攰,都好啱入嚟饮杯嘢抖吓☕️

🧸🌞 𝗖.𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴𝗯𝗲𝗮𝗿推介指数 👉🏼👉🏼8️⃣🌟
2024-05-21
等候时间
5 分钟 (堂食)
墨西哥馅饼·芝士粟米肉松