原先喺旺角嘅樓上cafe原來搬咗嚟逸東酒店地舖,環境更正❣️呢間cafe比較特別,環境、菜式都充滿墨西哥風情,無論日頭黎飲啡,又或者夜晚黎嘆酒,都好chill,非常不錯❣️食物算幾特別,好多西班牙特色食物:Bunuelos, Spanish omelets, Quesadilla...其他餐廳比較少有。除咗西班牙式嘅菜式,見佢新menu好特別嘅一樣嘢係用咗香港材料crossover意粉。有三款,分別用咗臘味同腐乳、糖心皮蛋同蝦醬。都好富有香港特色、地道特色嘅食材。🍝下火get angry$130用咗上環李煥糖心皮蛋、豬肉鬆同自製嘅芫茜醬,加30蚊可以upgrade手工新鮮意粉,新鮮煙韌,值得加既👍😋味道好有新意,如果淨係皮蛋同芫茜醬嘅話其實味道有啲淡,佢加埋豬肉鬆增添鹹味啱啱好!另外仲有生蛋,令成個意粉更加creamy,味道層次更豐富👍🍔Ufo限量製作烤起司牛肉ufo墨西哥漢堡有自製酸菜、太陽蛋、牛肉漢堡、生菜、蕃茄,個包係非一般!驚艷喎❣️好吸睛嘅造型,終於明點解佢叫ufo,真係成個ufo shape咁樣既包頂。成個漢堡無論醬汁、麵包嘅質素,都係好好!醬汁超級有墨西哥風味,十級推介👍❣️🍹
原先喺旺角嘅樓上cafe原來搬咗嚟逸東酒店地舖,
環境更正❣️

呢間cafe比較特別,
環境、菜式都充滿墨西哥風情,
無論日頭黎飲啡,
又或者夜晚黎嘆酒,
都好chill,非常不錯❣️

食物算幾特別,
其他餐廳比較少有。

除咗西班牙式嘅菜式,
有三款,
分別用咗臘味同腐乳、糖心皮蛋同蝦醬。
都好富有香港特色、地道特色嘅食材。

🍝下火get angry$130
用咗上環李煥糖心皮蛋、豬肉鬆同自製嘅芫茜醬,
加30蚊可以upgrade手工新鮮意粉,
新鮮煙韌,值得加既👍😋
味道好有新意,
如果淨係皮蛋同芫茜醬嘅話其實味道有啲淡,
佢加埋豬肉鬆增添鹹味啱啱好!
另外仲有生蛋,
令成個意粉更加creamy,
味道層次更豐富👍

🍔Ufo
限量製作烤起司牛肉ufo墨西哥漢堡
有自製酸菜、太陽蛋、牛肉漢堡、生菜、蕃茄,
個包係非一般!驚艷喎❣️
好吸睛嘅造型,
終於明點解佢叫ufo,
真係成個ufo shape咁樣既包頂。
成個漢堡無論醬汁、麵包嘅質素,
都係好好!
醬汁超級有墨西哥風味,
十級推介👍❣️

🍹呢度茶飲都好特別❣️
有Tepache Soda(發酵水果氣泡水)
係一种常由墨西哥的街頭小販出售的流行發酵飲品😮
用不同的水果 、玉桂 、丁香 、董糖 、辣椒發酵處理而成, 有少量因發酵而釋出的酒精。
好特別❣️❣️

另外咖啡都好不錯 ,
有好好嘅 咖啡師 坐陣,
試咗佢嘅熱latte,真心good

整體真係好正❣️
真係非常推介❣️好值得試呀❣️

呢間墨西哥菜上次食過返尋味,想回訪才得知旺角總店暫停營業,所以去咗佐敦分店食。分店位於佐敦一間酒店地舖,以黑色拼水泥牆為主色,3邊落地玻璃窗,仲有一幅特色牆,黑木枱配黑皮梳化,好酷、好chill。🍝 油麻地腐乳邦尼 (HK$138). 呢個只用咗4樣食材油麻地永華臘味行臘腸、腐乳、芝士及慢煮蛋,零忌廉零牛奶,就煮出好creamy嘅卡邦尼意粉,真係好唔簡單!. 當然最喜愛係可以篤穿蛋黃去撈勻晒落啲意粉度,so creamy!. 用臘腸取代火腿也很有香港特色👏🏼👏🏼. 腐乳呢,唔係好食得出,可能芝士味比較重,被遮蓋了🫢🍳 西班牙烤洋蔥薯仔5"原個蛋餅 (HK$115). 喜歡將蛋、薯仔和焦糖洋蔥煎到成個厚班蛋糕咁嘅樣,加埋啲烤過嘅芝士番茄及mobin獨特調味醬料,有甜有鹹令口感和味道都好豐富☕️🍰 Tiramisu (HK$75). 5層高嘅提拉米蘇,頂層是灑滿朱古力粉,之後兩層馬斯卡彭芝士夾住一層手指餅,底層係吸收咗咖啡酒嘅蛋糕,一切開就壓出咖啡酒來. 咖啡酒味超濃郁、甜美,但不令人易醉. 馬斯卡彭芝士奶滑豐厚. 整體口感令人滿足而不膩😋🥃🧀 Tequila J

🍝 油麻地腐乳邦尼 (HK$138)
. 用臘腸取代火腿也很有香港特色👏🏼👏🏼
. 腐乳呢,唔係好食得出,可能芝士味比較重,被遮蓋了🫢

油麻地腐乳邦尼

🍳 西班牙烤洋蔥薯仔5"原個蛋餅 (HK$115)

西班牙烤洋蔥薯仔5"原個蛋餅

☕️🍰 Tiramisu (HK$75)
. 咖啡酒味超濃郁、甜美,但不令人易醉
. 馬斯卡彭芝士奶滑豐厚
. 整體口感令人滿足而不膩😋

Tiramisu

🥃🧀 Tequila Jam New York Cheesecake (HK$68)
. 雪得夠凍令芝士蛋糕嘅口感似雪糕,但沒有冰粒,有濃郁的忌廉芝士味道
. 面層有薄薄的燒焦的tequila jam,靚靚的表面,沒有變成薄脆片,酒精也被揮發了,所以食唔到有tequila,零醉感😂

📌 提提你:此店有收取內用服務費10%喔!
2024-08-11
Tiramisu
2024-06-27 1045 浏览
逸東酒店自從revamp之後都進駐左好多唔同類型嘅餐廳,Happy Friday就黎試下呢間開左三個月嘅墨西哥Fusion餐廳Mobin🙌🏻呢度嘅風格都係同逸東酒店一樣走型格路線,因為有個大玻璃望出去彌敦道郵政局嗰邊,感覺好開陽好舒服,成個環境都好chill,好適合慢慢傾吓偈,食個下午茶💁🏻‍♀️Mobin香烤香蕉花生醬甜脆餅 $108今次係Emi第一次食Bunuelo,初頭都冇咩概念佢係咩黎,只係喺menu見到佢寫住輕盈蓬鬆的麵餅🥠佢係黎自拉丁美洲嘅傳統小食,而Mobin就將佢變成一個fusion甜品,用蛋糕做底,再覆蓋塑形後嘅麵餅,上面再加香蕉、朱古力醬、花生醬同雪糕🍨麵餅炸得好酥脆亦都真係好蓬鬆,配搭嘅醬料亦都啱啱好唔會甜到溜,作為一個下午茶甜點真係要比滿分💯💯Teatini $118Moin有自己Brew “Teapache”,menu上面有介紹呢個係墨西哥街頭流行嘅發酵飲品,而呢杯Teatini就係用醉檸蜜Vodka、檸檬汁同蜜糖調製出黎。雖然發酵過會釋出酒精,但飲落只係淡淡香味,檸蜜味好香好fresh,好適合咁熱嘅天氣小酌一杯🥃西班牙焗蛋 $105|蜜桃冰茶 $60睇佢個me

Mobin香烤香蕉花生醬甜脆餅 $108

Teatini $118

西班牙焗蛋 $105|蜜桃冰茶 $60

睇佢個menu仲有啲幾特別嘅fusion dishes,例如皮蛋肉鬆手工意粉、腐乳臘腸卡邦尼、蝦米蝦醬意粉、泡菜臘腸墨西哥餡餅,下次lunch/dinner黎一定要試試🌮
用餐时段
一向都中意型格摩登嘅逸東酒店,以前疫情都有去stacation過,最近路過見到新開咗呢間文青風嘅coffee shop係轉角位置,採光度幾好幾Chill,就決定入黎一試究竟。坐咗係窗邊位置,可以望到人來人往嘅彌敦道街頭,對面有d港風獨有嘅舊式唐樓,加埋呢度嘅雅緻Modern裝潢,對比感十足,有種現代香港融合舊式香港嘅感覺,幾有Feel。.餐牌選擇頗有特色,意粉,吐司,甜品,酒及咖啡等等,說不是款式極多,但款款精緻有特色。另外墻上的洞洞黑板,會有一些special期間限定的食物選擇。.Spiced fried rice with pork and egg ($116)炒飯軟硬適中,乾爽分明,辣度是微微的辣,香而不嗆,加上半太陽蛋,在流心蛋汁加持下味道更為濃郁,炒飯中亦加入好多豬手粒及橄欖🫒等等,有點像西班牙風的西炒飯,高質。.SOURDOUGH SANDWICH (酸種麵包三文治)-($85 )有三種口味可以比客人自選,揀選了風乾火腿搭配Melted Cheese,SOURDOUGH質感綿密,烤熱後外酥內軟,加上鹹香內餡,同咖啡非常夾,推介大家搭配Dirty,濃滑啡香重,後韻帶微果酸香氣

SOURDOUGH SANDWICH (酸種麵包三文治)-($85 )有三種口味可以比客人自選,揀選了風乾火腿搭配Melted Cheese,SOURDOUGH質感綿密,烤熱後外酥內軟,加上鹹香內餡,同咖啡非常夾,推介大家搭配Dirty,濃滑啡香重,後韻帶微果酸香氣,幾解膩。

Avocado Salmon Tartar三文魚牛油果醬他他($78)他他穩陣高質,鮮甜三文魚混搭幼滑牛油果🥑醬,本身就係好夾嘅組合,用料靚嘅話,基本上都會好食,加埋碗型自家製脆餅🫓,作為前菜份量剛好,幾開胃。

MOBIN
佐敦彌敦道380號香港逸東酒店地下2號舖
墨西哥菜再加啲港式元素又幾特別,手工意粉紅醬和白醬都可以走肉,另外有薯仔蛋餅、酸種麵包和玉米脆片等等,飲品和甜品亦很多選擇,仲有一個聽都未聽過的BUNUELOS麵餅甜食。食物質素和服務都很好啊。之前聽過這間咖啡店不少好評,新店原來搬到佐敦逸東酒店,我成日都會經過呢頭,地點都幾方便就腳啊。主打新派墨西哥菜,有咖啡亦有酒飲,所以室內裝修都幾型格,灰色主調工業風設計咁樣。落地玻璃可以望到人來人往我彌敦道,頗有氣氛。野食有手工意粉和西班牙式tapa,素食可以揀紅醬或白醬意粉走肉,另外有個薯仔蛋餅和玉米脆片都得。Tepache Soda HK$60餐廳自己用當季水果發酵的Tepache,黃色飲落係菠蘿果,食到粒粒果肉,好香又唔會過份甜,感覺幾清新適合炎熱的夏天。Fiesta Amigo(Red) 紅混醬意粉(走肉) HK$135好有驚喜的紅醬意粉,慢煮蛋固然係好靚,紅混醬入面有番茄、洋蔥和各種蔬菜,味道濃郁,意粉更係非常彈牙好好食。Apple Bunuelos HK$108甜品有芝士蛋糕和黑芝麻卷蛋可以揀,不過我見呢個全港獨創十分特別,未食過想知有咩咁巴閉。Ginger Latte HK$22切
Tepache Soda HK$60
Apple Bunuelos HK$108
Ginger Latte HK$22
切落去先發現原來係空心,仲以為係麵包口感。實際上佢係一塊脆餅整成花花碗形,再倒轉放在碟上,配返肉桂蘋果和雪糕一齊食。個餅食落就係脆脆的,少少酥皮感覺,整體來說幾得意,亦無想像中咁heavy。個餅下面仲有幾舊牛油蛋糕,整個十分豐富多層次。
2024-10-01 151 浏览
有次經過佐敦Eaton hotel地下一間有落地玻璃採光度超高的cafe,原來是從旺角樓上舖到地鋪 一間cafe 良心小店!某天假期下午到訪人流不算多,正好可以舒服地享受一下。~Dive into a culinary experience where Mexican flavors meet the unique tastes of Hong Kong. transforms from a cozy café by day to a vibrant bar by night~Spanish Omelete西班牙洋蔥薯仔蛋餅即叫即整的新鮮和熱辣辣,薄片薯仔製成內餡加上蛋漿弄成的蛋餅Cheesy Flossy Quesadill芝士粟米肉鬆餡餅傳統的Quesadill以台式蛋餅常常會吃到的芝士粟米肉鬆口味,輕鬆來個crossoverApple Buñuelos W/ ICE-CREAM蘋果焦糖甜脆餅第一次食的墨式油炸餅,類似酒樓吃到的麻花,麵團經油炸後表面撒上糖漿。底部有些少蛋糕和加上雪糕變成眼前呢一碟Apple Buñuelos。看來西班牙都有相同名字的甜品,但外形有點不同是球狀。本身

西班牙洋蔥薯仔蛋餅
即叫即整的新鮮和熱辣辣,薄片薯仔製成內餡加上蛋漿弄成的蛋餅

芝士粟米肉鬆餡餅

Apple Buñuelos W/ ICE-CREAM
蘋果焦糖甜脆餅

本身都幾喜歡墨西哥菜色,餐廳還有平日講起墨西哥菜必定想起的tacos,又有聯乘香港口味的腐乳意粉,很有新意值得下次再訪。
2024-09-22 190 浏览
Asian Mexcian Lounge with chillaxing muisic. Serves coffee, cocktails, wines, mocktails. Relaxing vibes.- Dry Linguini Lunch Set --如果係平日嘅話,會連茶/咖啡🥑酸麵包丁配牛油果醬🍝青醬雞肉慢煮蛋變扁意粉 (HK$138) 🍰追加甜品 巴斯克芝士蛋糕 (HK$45)▫️-- Signature Quesadilla --德國x香港x墨西哥 Fusion南乳版德國豬手子酸菜芝士餡餅Full portion (HK$148)▫️-- Mocktail --紅莓水果酒 (HK$60)

- Dry Linguini Lunch Set --
如果係平日嘅話,會連茶/咖啡
🥑酸麵包丁配牛油果醬
🍝青醬雞肉慢煮蛋變扁意粉 (HK$138)

🍰追加甜品 巴斯克芝士蛋糕 (HK$45)

▫️
-- Signature Quesadilla --
德國x香港x墨西哥 Fusion

南乳版德國豬手子酸菜芝士餡餅

Full portion (HK$148)
▫️
-- Mocktail --
紅莓水果酒 (HK$60)
2024-05-04
2024-09-20 118 浏览
去cafe好多時去完都唔記得食乜,西式茶餐廳裝修再靚都好,食物先係靈魂Mobin 食物有自己特色,唔似其他cafe咁倒模,值得再幫襯主菜1慢煮牛柳肉醬配酸種麵包 $188Tenderloin 分量十足最驚艷係個sauce 滿滿的配料原來個汁先係重點完全唔會辣,味道豐富搭上新鮮酸種麵包撈汁一流👍🏼Perfect💯主菜2西班牙🇪🇸薯仔即製蛋餅 Spanish Omelet $105真材實料切開層次分明、見到薯仔應該要配搭野味啲既sauce飽肚之選甜品🍮Bunuelos 布奴耶羅 $108一睇就知手工野外層甜脆餅好好食個摺角位唔會太硬,抵讚!我㨂咗烤蘋果焦糖口味香而不膩下次無咁飽先挑戰花生香蕉味🍹 Tepache Soda $60墨西哥流行飲品,發酵過有少少少少酒精,夏天飲零舍醒神!
去cafe好多時去完都唔記得食乜,西式茶餐廳
裝修再靚都好,食物先係靈魂

主菜1
慢煮牛柳肉醬配酸種麵包 $188
Tenderloin 分量十足
最驚艷係個sauce 滿滿的配料
原來個汁先係重點
完全唔會辣,味道豐富
搭上新鮮酸種麵包撈汁一流👍🏼
Perfect💯

主菜2
真材實料
切開層次分明、見到薯仔
應該要配搭野味啲既sauce
飽肚之選

甜品🍮
Bunuelos 布奴耶羅 $108
一睇就知手工野
外層甜脆餅好好食
個摺角位唔會太硬,抵讚!
我㨂咗烤蘋果焦糖口味
香而不膩
下次無咁飽先挑戰花生香蕉味

🍹 Tepache Soda $60
墨西哥流行飲品,發酵過有少少少少酒精,夏天飲零舍醒神!

今年趁臨放假前同Friend 去左Mobin 啊~~最喜歡這裡的落地玻璃窗, 可以飽覽加士居道和彌敦道的車水馬龍,在喧囂的城市中享受那份寧靜, 你懂的Me Time!!個人很喜愛Sunny Beef Brilliance:這道菜的慢煮牛柳肉質軟嫩,搭配自制的香料肉醬,酸香微辣的口感令人回味無窮。搭配店家特製的酸種麵包,更添風味。怪不得獲選為2024年的員工餐。==Spainish Omelete也很推!西班牙烤洋蔥薯仔蛋餅的口感豐富多層次。日本雞蛋的滑嫩、焦化的洋蔥的香甜、烤薯仔片的甜美,再加上拉絲的芝士,每一口都是味覺的享受。-- 不要忘記這裡的 Dessert - Bunuelos,超驚艷!焦糖餅皮酥脆,搭配自制焦糖醬、烤Apple和香草冰淇淋,甜而不膩,口感豐富。期待下次再來吃這裡的員工餐啊~啊對了, 晚上來喝酒也很CHill 的~~Mobin佐敦彌敦道380號香港逸東酒店地下2號舖
今年趁臨放假前同Friend 去左Mobin 啊~~

在喧囂的城市中享受那份寧靜, 你懂的Me Time!!

個人很喜愛Sunny Beef Brilliance:

這道菜的慢煮牛柳肉質軟嫩,
搭配自制的香料肉醬,

酸香微辣的口感令人回味無窮。

搭配店家特製的酸種麵包,更添風味。

怪不得獲選為2024年的員工餐。
==
Spainish Omelete也很推!

西班牙烤洋蔥薯仔蛋餅的口感豐富多層次。

日本雞蛋的滑嫩、焦化的洋蔥的香甜、烤薯仔片的甜美,

再加上拉絲的芝士,每一口都是味覺的享受。
 不要忘記這裡的 Dessert - Bunuelos,

超驚艷!
焦糖餅皮酥脆,搭配自制焦糖醬、

烤Apple和香草冰淇淋,甜而不膩,口感豐富。

期待下次再來吃這裡的員工餐啊~
啊對了, 晚上來喝酒也很CHill 的~~

Mobin
佐敦彌敦道380號香港逸東酒店地下2號舖
2024-09-10 177 浏览
這間MOBIN 就位於佐敦逸東酒店樓下,這裡的裝修風格時尚,環境開揚舒服,可以很chill地跟朋友坐一個下午。餐廳主打墨西哥及亞洲菜的融合。烤香腸肉醬慢煮蛋手工意粉,賣相好吸睛,必定要加多$30轉餐廳的手工意粉,好有蛋香味,口感彈牙。隻慢煮蛋好靚,混入肉醬番茄醬當中,令麵質更加滑身,配合烤香腸及各種蔬菜配料,味道濃郁,食晒一碟都不會太膩。酸忌廉三文魚酸種麵包,酸種麵包烘得外脆內軟,跟酸忌廉及三文魚配合得好味,健康,岩晒減肥中的朋友。最後當然要配上一杯拉花的咖啡才完滿。

最後當然要配上一杯拉花的咖啡才完滿。
2024-09-08
2024-08-23 188 浏览
旺角間Mobin原來搬咗嚟油麻地逸東酒店地下。之前已經知佢係墨西哥fusion Cafe。宜家當然會keep住佢地嘅特別食物喇。講到墨西哥菜就一定有Quesadillas(西班牙文) 就係墨西哥餡餅餅,一整份的墨西哥餡餅一般是兩片薄餅中間夾着芝士,也可以是一片薄餅對摺成半月形,將芝士放入其中。我叫呢款口味裏面就有煙三文魚同埋菠菜,做外加牛油果醬同埋蕃茄醬。餡餅上高仲有一啲酸忌廉,非常刺激味蕾。個餡餅口感偏圓嘅,但係中間嘅餡料好豐富。一整份當午餐絕對夠飽。另外仲有一杯Mocha,朱古力味好濃又唔會苦,平衡得幾好。佢哋仲有啲手工意粉呀,其實都唔錯,下次可以嚟試吓。

正值午飯時間, 我哋幾個又約得急…向周圍都搵唔到胃口徬徨嘅情況下, 見到唔使等位, 而且坐得夠闊落, 所以就決定入嚟試吓嘞~ ;)我哋叫咗兩個 dry linguini lunch set, 一個 西班牙烤洋蔥薯仔 5”原個蛋餅 同埋 一個 煙三文魚芝士菠菜餡餅~ 玉米片配料蔥酸忌廉麵包丁配鱷梨醬青醬雞肉慢煮蛋扁意粉 lunch set $138Iced house tea忌廉風乾火腿慢煮蛋扁意粉 lunch set $140西班牙烤洋蔥薯仔 5”原個蛋餅 $115煙三文魚芝士菠菜餡餅 $138嗯~個醬擺盤幾靚~嗯, 坐得濶落 重要過一切, 企企理理 ok 呀~ 嘢食都 ok 嘅, 食曬的~

正值午飯時間, 我哋幾個又約得急…

玉米片配料蔥酸忌廉

西班牙烤洋蔥薯仔 5”原個蛋餅 $115

煙三文魚芝士菠菜餡餅 $138

嗯~
個醬擺盤幾靚~

嗯, 坐得濶落 重要過一切, 企企理理 ok 呀~
嘢食都 ok 嘅, 食曬的~
2024-08-20 198 浏览
今日朋友約我到佐東Mobin食lunch餐廳環境舒適,型格裝修,加上牆上璧畫,配上柔和音樂,令人放鬆,好啱同朋友聚會的好去處15香料肉鬆炒飯配煎蛋 $115洋蒽·莎莎醬·黒豆·青椒·荷包蛋辣度可以自由選擇,我揀左微辣烤醬,炒飯炒到粒粒分明又香口,微辣惹味,面層半熟煎蛋,味道好夾,好味道西班牙蛋餅 $115第一次食西班牙蛋餅,感覺好特別,薄薄一層層的馬鈴薯配雞蛋整成的蛋糕,面層蕃茄、沙律醬,味道香濃又惹味Peach & Ginger Tea $55陣陣桃香,加上薑茶,口味清新Cappuccino $43凍泡沫咖啡,口感幼滑,味道香醇整體來說,坐得舒服,環境寧靜,食物水準不錯,值得推介
今日朋友約我到佐東Mobin食lunch

15香料肉鬆炒飯配煎蛋 $115
洋蒽·莎莎醬·黒豆·青椒·荷包蛋

西班牙蛋餅 $115

Peach & Ginger Tea $55
陣陣桃香,加上薑茶,口味清新

Cappuccino $43
凍泡沫咖啡,口感幼滑,味道香醇

整體來說,坐得舒服,環境寧靜,食物水準不錯,值得推介

2024-08-19
2024-07-26 271 浏览
無意中搵到呢間新開在逸東酒店的Mobin, 個menu入面有好多好特色嘅嘢食,樣樣都想試,變得更選擇困難😛結果點了酸菜香腸、無肉薄脆和焦糖蘋果脆餅🎂個脆餅係硬嘅,空心外殼入面有幾粒小蛋糕,好似一個防空洞😂好特別。重點係比唔算貴,性價比高👍其他例如係大澳蝦意粉等等,可以下次再黎試😋
2024-07-23
庆祝纪念
生日
2024-07-23 281 浏览
真係好好食!我哋都算係喺香港試過好多cafe嘅人,隨手揾嘅呢間冷門墨西哥餐廳真係驚艷到我😍1️⃣古法燉牛肉蛋洋葱卷餅Egg Wrap永遠勁讚!超級好食,雞蛋同牛肉係最好嘅拍檔☺️已經自動切好兩塊,所以都好易分。洋蔥、裡面嘅蔬菜同芝士令整個口感好豐富,真係好好食🥹2️⃣芝士玉米肉鬆餡餅餡餅據說係店裡嘅招牌,確實仲可以。幾樣食物融合得特別好,鍾意肉鬆嘅人一定鍾意!整個餡餅皮薄餡多,兩個人叫half感覺差唔多~3️⃣香烤蘋果焦糖醬甜脆餅同朋友紐結咗半晌咖啡布朗尼甜脆餅同佢,但只能講甜脆餅真係好甜,我哋亞洲胃有啲受唔住...整個結構係脆皮入面係小蛋糕,頂部係香草雪糕(甜度最低竟然係佢)不過為咗蛋餅同餡餅會再去!整個餐廳都好唔錯👍

1️⃣古法燉牛肉蛋洋葱卷餅

2️⃣芝士玉米肉鬆餡餅