2024-06-14
入到店内第一感觉好干净,没有任何气味,宠物餐厅最紧要就系环境卫生,店员安排座位后,猫咪就系屋企行出嚟,最少十几只,每只都有自己特色,又精灵,可爱😍每位顾客由入店开始两小时用餐,但挂住同猫猫玩真系唔够用呀,每只都可爱到想抱佢地返屋企❤️当然系唔可以咁做啦。讲返餐厅提供餐饮,款式选择都有很多,同朋友就叫左两个套餐。日式吉列猪扒麻酱冷乌冬,味道不错,麻酱配冷乌冬真系好夹,猪扒松软香脆可口。加钱跟埋个小食日式忌廉蟹肉薯饼,热辣辣薯饼,有四件咁多味道唔错。第二样叫左烟三文鱼班尼迪酸种包伴黑松露忌廉,上面仲有薯条,黑松露忌廉浓郁嘅香气,加构咗小食日式章鱼小丸子,餐厅每个餐各有特色,好适合大人同细路。朱古力咖啡云朵沙冰,叫咗少甜入口味道啱啱好唔系好甜,喜欢甜的可以唔好叫少甜。香草薄荷朱古力,朱古力奶加埋薄荷入口甜甜地又凉凉哋,夏天饮真系好舒服啊。甜品仲叫咗个法式焦糖炖蛋,炖蛋蛋味道浓郁,配埋焦糖,好满足。推介钟意猫咪同食嘢嘅你哋,记住要订位呀!
讲返餐厅提供餐饮,款式选择都有很多,同朋友就叫左两个套餐。
推介钟意猫咪同食嘢嘅你哋,记住要订位呀!