2019-07-23
芝士金𥖁:面头脆脆地,应该系蜜糖同芝士,闻到好浓郁嘅芝士味,但食落蜜糖味较重。反而入面芝士味比较淡。咬开面包之后,可以见到好多棉密既气孔,证明呢个包好送松软。建议出面同入面一齐食,口感较丰富。黑眼豆豆外层面包好松软但味道较淡 入面嘅朱古力酱好浓郁 有好重嘅可可既味所以食落唔太甜 如果入面多啲酱馅会更加好食香菇麻薯包比佢个外表吸引左 好适合小朋友外面只系普通面包 但入面系一旧芝麻麻薯 食落口感几得意 芝麻味好重 钟意食芝麻嘅朋友可以试一试朱古力黑牛外层好酥脆仲有朱古力包住 ,入面非常之松软,入面仲有好香滑嘅吉士酱馅,口感非常丰富。金砖火腿芝士表面系焗脆咗嘅浓郁芝士粒 入面系软熟嘅面包包住一大块车打芝士同埋火腿 口感十分丰富,芝士味亦十分重 钟意芝士嘅朋友可以试吓,但食成个会比较溜国民捌零珍奶茶味比较重,但一点苦涩味也没有,而奶味比较淡。甜度啱啱好,不会太溜,饮完之后仲会有一种茶味既余韵喺口中。珍珠烟韧度岩岩好,但比较甜。因为佢佢用咗碎冰,所以饮到底唔会因为啲冰太大粒饮唔到珍珠👍饮到底原来发现入边有个茶包添唔怪得知茶味咁突出万越莓苹果小编未饮过蔓越莓 觉得酸酸地几得意 有啲似Starbuc
黑眼豆豆
香菇麻薯包
比佢个外表吸引左 好适合小朋友
朱古力黑牛
金砖火腿芝士
国民捌零珍奶
饮到底原来发现入边有个茶包添唔怪得知茶味咁突出
万越莓苹果
小编未饮过蔓越莓 觉得酸酸地几得意 有啲似Starbucks嘅洛神花茶,酸酸地几得意,唔太甜啱啱好几开胃。