2020-06-11 1049 浏览
排队𠮶时好热,舖头员工好好人咁提供咗把扇子我们用,加分!红烧牛肉面几期待牛肉面,味道中规中矩,呢间牛肉面的面底是油面,有唔少牛展系面,汤有少少辣味。鲁肉饭系香港平时食肉燥饭就食得多,食鲁肉饭的地方真系要正宗台湾野先有,而好食的鲁肉饭真系买少见少。九份饱呢到的鲁肉饭系真系食到台湾食的味道,饭 & 肉 & 汁都十分高水准。饭唔单只香而且系米好弹牙,特别提下大家大鲁肉饭的份量都唔细,真系一碗就食得饱你,如果谂住叫好多小食的朋友就最好叫细鲁肉饭份量会比较适合。 盐酥鸡食盐酥鸡我自己觉得系食台湾野必点的菜,而平时最怕就系有D餐厅整盐酥鸡整到好干,好似柴皮咁。但九份饱呢到有惊喜,热啦啦新鲜炸出黎的盐酥鸡,入口时外皮系爽脆而且入面咬落去系仲有鸡汁渗出黎,真系超正。咸咸地的味道,用黎送面、送饭真系一流。肉松起司蛋饼呢款系九份饱我最钟意嘅一道菜,肉松同芝士味道超夹,蛋上面加一层甜甜的酱,令整道菜非常加分。嚟九份饱,一定要试呢个菜!黑糖珍珠奶茶食完野之后,就试吓个珍珠奶茶。卖相已经非常吸引,饮一啖有好浓奶茶味,最特别系珍珠口感非常之软,刚好本人钟意软绵绵嘅珍珠。最后饮到底带
排队𠮶时好热,舖头员工好好人咁提供咗把扇子我们用,加分!

红烧牛肉面

鲁肉饭

盐酥鸡

肉松起司蛋饼

黑糖珍珠奶茶
食完野之后,就试吓个珍珠奶茶。卖相已经非常吸引,饮一啖有好浓奶茶味,最特别系珍珠口感非常之软,刚好本人钟意软绵绵嘅珍珠。最后饮到底带少少黑糖味道。

2020-06-10
  • 红烧牛肉面