2025-01-09
<人生有限杯> 系近排火热嘅连锁串烧店,价钱又抵又好食👍 最近喺旺角开咗分店,食物非常有惊喜,一定要嚟试下😋餐厅喺旺角女人街近油麻地𠮶边,呢座商业大厦有好多人气餐厅云集😎 餐厅环境都舒适👍🌟Highball食串烧要饮有气嘅酒啦,杯Highball都几重手,唔错🫶🏻🌟冷泡白桃味鸟龙茶估唔到咁大杯㖞,又几抵饮😃🌟樟树小青椒一寸四条小青椒,好抵食,味道唔错🤩🌟香烧翠玉瓜必点,热辣辣🫶🏻🌟盐烧西班牙五花腩一定要叫,十蚊一串,香口又好味🥰🌟黑松露烧鸡肝呢个系我食过嘅鸡肝串烧数一数二,上面少少黑松露嘅点缀连埋汁烧嘅鸡肝真系无敌🥰🌟泰式烧墨鱼须爽口弹牙,个泰式酱汁非常好味🫶🏻🌟盐烧鸡中翼一串两只,皮脆肉嫩😋🌟盐烧牛舌芯烧得啱啱好,一啲都唔韧,大串啲就好☺️🌟韩风烧牛肋肉肉唔错,点少少芥辣食更加惹味😃🌟蒜蓉菜脯烧茄子食串烧店必点,整得几油润,系好好食😋🌟芫茜鸡丝手抓饼呢间餐厅嘅特色名菜,手抓饼好香脆,里面啲馅都好正,必点👍🌟味噌松板猪应该系猪颈肉嘅位置,味噌带少少甜,好好食😬🌟鳗鱼饭团卖相非常之好,紫菜仲系好脆,个饭团有少少山椒粉,整体好夹👍🌟港式蜜糖多士夹雪糕呢个真系必点!估唔到份量咁大份,蜜糖多士好
🌟Highball
食串烧要饮有气嘅酒啦,杯Highball都几重手,唔错🫶🏻
🌟冷泡白桃味鸟龙茶
估唔到咁大杯㖞,又几抵饮😃
🌟樟树小青椒
一寸四条小青椒,好抵食,味道唔错🤩
🌟香烧翠玉瓜
必点,热辣辣🫶🏻
🌟盐烧西班牙五花腩
一定要叫,十蚊一串,香口又好味🥰
🌟黑松露烧鸡肝
🌟泰式烧墨鱼须
爽口弹牙,个泰式酱汁非常好味🫶🏻
🌟盐烧鸡中翼
一串两只,皮脆肉嫩😋
🌟盐烧牛舌芯
烧得啱啱好,一啲都唔韧,大串啲就好☺️
🌟韩风烧牛肋肉
肉唔错,点少少芥辣食更加惹味😃
🌟蒜蓉菜脯烧茄子
食串烧店必点,整得几油润,系好好食😋
🌟芫茜鸡丝手抓饼
呢间餐厅嘅特色名菜,手抓饼好香脆,里面啲馅都好正,必点👍
🌟味噌松板猪
应该系猪颈肉嘅位置,味噌带少少甜,好好食😬
🌟鳗鱼饭团
卖相非常之好,紫菜仲系好脆,个饭团有少少山椒粉,整体好夹👍
🌟港式蜜糖多士夹雪糕
呢个真系必点!估唔到份量咁大份,蜜糖多士好脆,雪糕嘅质量都唔差,夹埋一齐食非常啲满足😌
<人生有限杯> 系一间性价比非常之高嘅串烧店,我相信越嚟越多人会知道呢一个餐厅品牌,未食过嘅真系要把握时间去食下喇!系一定满意嘅一间串烧店!而且啤酒仲买一送一,同朋友吹水尽兴一晚呢度系不二之选!真心推介🫶🏻