餐厅: 寶島
资讯:

2020-06-28 324 浏览
黎开屯门系app拣左呢间良心店试下听个名以为净食台式,其实选择好多,日式丼/乌冬、中式小炒汤饭米线、韩式部队锅、台式肉燥都有拣左蟹肉蟹膏炒饭 $88软壳蟹天妇罗配稻庭乌冬 $5x跟餐+几蚊就有特饮试左乳酸梳打同柚子梳打炒饭有爽脆蟹子每啖都soksok声配料匀巡、米饭干身、味道唔错又香;蟹天妇罗热、唔油腻、一只蟹,几大只稻庭乌冬汤底清清地几夹;梳打唔欺场,一人一罐梳打水比我地自己加,够晒饮又解渴!觉得佢好老实,因为一罐应该够整三杯。。尤其有啲铺落劲多冰但饮品得果少少,佢好难能可贵 装饭同乌冬既器皿系韩剧果种金色细锅,我上网揾过有人话铜制、有人话铝制,我唔识分啦但觉得都几特别 类似图中呢款啦(想学人图文并茂) 卫生方面,想赞店家细心筷子筒上加左只胶杯笠住亦有告示提醒大家食野前后戴好口罩用广东话打既,相当亲切果然系自己人 侍应几有礼貌,不错 值得试下的小店~
黎开屯门
系app拣左呢间良心店试下

拣左蟹肉蟹膏炒饭 $88
软壳蟹天妇罗配稻庭乌冬 $5x
跟餐+几蚊就有特饮
试左乳酸梳打同柚子梳打

炒饭有爽脆蟹子每啖都soksok声
配料匀巡、米饭干身、味道唔错又香

蟹天妇罗热、唔油腻、一只蟹,几大只
稻庭乌冬汤底清清地几夹

梳打唔欺场,一人一罐梳打水比我地自己加,够晒饮又解渴!

类似图中呢款啦(想学人图文并茂)

卫生方面,想赞店家细心
筷子筒上加左只胶杯笠住
亦有告示提醒大家食野前后戴好口罩
用广东话打既,相当亲切果然系自己人

侍应几有礼貌,不错

值得试下的小店~
2020-06-27