第三站

Station 3 Cafe
2021-04-16 123 浏览
趁仲可以堂食就应该尽快去堂食本人非常喜欢楼上cafe有得食有得玩,今次去到呢间第三站, 一坐低第一时间去玩具柜𠮶度拣咗玩具先再落单叫嘢食E度空间够大,枱够阔,梳化都好干净,放咗嘢食再放游戏喺枱面都够放, 感觉都好轻松舒服今次系拣咗最传统嘅波子棋2个人各自拣咗一个 set 再加多38蚊加沙律同蛋糕, 另外再加多一个小食, 一路食一路玩我自己拣咗黑松露带子鲜菌意大利饭, 友人就选卡邦尼杂菌烟肉意粉饮品我就拣咗香蕉奶昔,友人就选了特浓朱古力奶昔, 特浓朱古力奶昔就真系好重朱古力味意大利饭我觉得好正,唔会太心湿又唔会太硬, 上面有啲芝士块,好香芝士味,食落唔会太腻卡邦尼烟肉意粉里面有劲多烟肉,而且啲意粉条条都好完整,唔会好碎,汁又够多I小食呢个芝士薯角非常惊喜,因为真系超大份,最尾真系好勉强咁先食得晒同埋佢真系好够脆食落索索声, 如果下次再嚟,一定会再叫呢个薯角另外跟餐连咗两个蛋糕就拣咗一个朱古力一个纽约芝士饼, 摆盘好靓,上枱𠮶阵仲好细心帮我哋换过啲叉朱古力蛋糕够香浓有朱古力味 ,纽约芝士饼硬度适中,唔而且好够芝士味又唔会好甜店舖入面有一个好似包场咁嘅房仔,如果一班人一齐玩都几开心,可以玩啲
趁仲可以堂食就应该尽快去堂食

今次系拣咗最传统嘅波子棋

沙律

朱古力奶昔

I

芝士薯角

店舖入面有一个好似包场咁嘅房仔,如果一班人一齐玩都几开心,可以玩啲board game,多人玩就好好正

真系太耐冇试过堂食又食得咁饱
爽歪歪