2019-04-26 4751 浏览
帮衬咗垣记都几年,佢虽然无北角间人气蛋卷出名,但味道一啲都唔输蚀,仲要系全人手手工做,当然要推介一吓。店舖唔算起眼,第一次去仲怀疑揾错地方,推开门小小店面,有数只狗,店主有时坐喺度休息,早几日去买时佢系入面整紧蛋卷,我喺门口买都闻到好香。通常我都会买齐 2 款,因同事不吃椰丝所以只吃原味,我就两款都咁喜爱。今次因为想送比朋友,所以大热天时都喺公司行 15 分钟嚟,一次过买咗 4 包原味加 2 包凤凰卷。有包原味系攞返屋企嘅,隔住个环保袋都闻到佢啲香味,放咗 3 日都好香脆。不过一提系佢嘅包装唔精美,只系用密实袋,早几年用嚟送礼记得佢哋有纸盒卖,但唔算实正,但价钱比起名店实在无得输 😜

原味蛋卷
外卖自取