香港而家越来越多古早味嘅蛋糕,但真正嘅古早味蛋糕真系唔系度度地方都有,呢一间位于深水埗嘅小店喺网上大镬好评,今日我都要试一试究竟好唔好味!负责人话佢哋个古早味蛋糕比坊间古早味蛋糕不同之处就系佢哋嘅烘焙方法,佢哋嘅古早味蛋糕保持柔软同蛋糕嘅湿度,食落软林林,摸上手都有好大嘅分别,有啲似芝士蛋糕嘅口感,而佢哋嘅蛋糕卖相亦都非常之挺身,好似黄金底同黄金边嘅完美比例😍‼️最令人哋惊讶嘅系,呢一间小店竟然有60多款口味嘅古早味蛋糕,睇得出佢哋与时并进,亦都为客人带来唔同嘅口味,务求令到客人都可以食到出自佢哋品质而又多口味既古早味蛋糕‼️.今次分别买咗两款口味,第一款系芝士肉松口味,另外一款就系肮脏朱古力香芋口味🍰.▫️ 【 芝士肉松古早味蛋糕】芝士肉松本身就系绝配,再配搭古早味蛋糕,天衣无缝!芝士份量够多,绝不吝啬,肉松香口,而且蛋糕质地松软,就算摆放到第二日一样都好好食!..▫️ 【 肮脏朱古力芋泥古早味蛋糕】佢哋每一款蛋糕,都可以order都可以转做肮脏朱古力外层,简直就系朱古力控嘅福音😍 肮脏朱古力除咗有朱古力碎之外,仲要毫不吝啬大量曲奇饼碎!大人小朋友都钟意,以佢嘅香芋口味食得出真材实料,味道天

▫️ 【 芝士肉松古早味蛋糕】

▫️ 【 肮脏朱古力芋泥古早味蛋糕】
佢哋每一款蛋糕,都可以order都可以转做肮脏朱古力外层,简直就系朱古力控嘅福音😍 肮脏朱古力除咗有朱古力碎之外,仲要毫不吝啬大量曲奇饼碎!大人小朋友都钟意,以佢嘅香芋口味食得出真材实料,味道天然,唔似落咗人造色素嘅香芋精,双重口感,好味🥰
用餐优惠
优惠券