2009-10-06 5 浏览
而家既棉登径同小时候住既棉登径已经唔同晒了. 回来香港之后睇过好多人讲KENJO点好味咁就去左试下. 我地两个人无BOOK位, 不过谂住等佢一开门就去实有位呱. 点知入到佢同我地讲FULLY BOOKED ~ 不过有个TABLE可以坐45 MINS 问我地O唔OK ~ 咁当然OK啦! (不过最后都系坐左一个钟!)佢既MENU只得ENGLISH同日文, 又无咩EXPLANATION, 所以都唔知毎个SET系INCLUDE咩. 我要左个SUSHI SET ~ 毎件都新鲜好好味EXCEPT件ANAGO ~ $180 都算系咁. 不过我又唔觉得佢十分好味, 无咩回味既感觉.

SUSHI SET
SUSHI SET