2021-04-17 590 浏览
同朋友在利舞台广场附近shopping,攰攰哋谂住揾地方坐一阵,呢间餐厅位置很好,一上扶手电梯就见到,而且唔使等位,即刻入去坐低。份量多,鸡皮唔够爽,鸡肉算滑,可能鸡髀较好,可惜当晚7点几已沽清;油饭👍🏻,平时我同朋友share食都系食到半碗饭,今次食晒成碗,汤就有鸡味,几浓。个人喜欢椰汁虾汤,觉得呢个喇沙黄姜味盖过所有食材的味,连汤底都只有辣味,可取的是足料。追加优惠 $38两款小食虾春卷大大嚿粉包住细细的甜虾,入口一阵油味炸鱼饼就一般货式。厨房系半开放式,见到里面清一色女厨师,大声叫出嚟冇白饭,又闹服务员,中间夹住粗口,好有茶餐厅感觉😂。我哋坐近厨房,听到冇白饭,就谂除咗海南鸡饭,其他饭类都系白饭,咁叫人食油饭,使唔使加钱呢

海南鸡饭

,汤就有鸡味,几浓。
新加坡喇沙米线

凤尾虾春卷
追加优惠 $38两款小食
虾春卷大大嚿粉包住细细的甜虾,入口一阵油味
特式秘制炸鱼饼
炸鱼饼就一般货式。

海南鸡饭