2017-10-21
话说同朋友烦恼紧去边区食好西之际,突然醒起好似好耐冇去过佐敦食野,对上一次去大概已经系半年前既事,系openrice一揾就揾到澳x牛奶公司,试过既餐厅就暂时吾想再试了,于是揾左间食burger既,睇落好似几吸引心。但系如若很好奇,要有被我吓怕的准备我可以帮佢整靓啲相,但真系帮唔到佢整靓个食评⋯⋯其实我觉得呢个意粉已经算系比较ok,啲龙虾汁都几浓,扁意粉质地就一般般,同埋份量真系几少,只虾嘅味道亦好普通,就好似冇烹调过嘅味道。开头睇啲食评话呢个OK谂住实冇死喇,点知中伏🤦🏻♀️其实我觉得啲blue cheese系几好食,但系块所谓嘅安格斯牛肉煮到全熟,其实安格斯系应该点都有啲生既,跟住块普通芝士一岩一忽咁,肉质又吾鲜嫩,又冇汁冇味,同食紧普通牛肉冇乜分别架其实⋯⋯块烟肉就咁烘一烘,都吾系正式西餐成条戈啲烟肉,这是什么玩法?不过只能话比起块「安格斯」牛,烟肉味道算系好啲咁解。呢个薯条系跟burger个餐加$25就有,我真系冇谂过薯条都可以咁难食啲薯条竟然唔系热辣辣架!只系得好微暖既温度,啲肉酱都系,根本吾系咩辣肉酱,同平时系大x乐既肉酱意粉既肉酱一模一样,大x乐既肉酱仲正过佢。P.s. 我
P.s. 我同个friend等左半个钟发觉啲菜好耐都未来于是催下佢,催完佢先话原来张单跌咗,要重新落过,吾系我催佢都冇谂住讲架啦?然后重新落完仲要等半个钟先有得食只能说呢间嘅服务真系太「高质」啦。