2020-09-26 1184 浏览
超大伏⋯一去到已经feel到服务态度唔算好,我话已经book左台,问完电话对booking,完全冇人理我地,究竟系冇等地booking定点完全冇人出声,罚企左五分钟先有人同地讲执紧台等等⋯ok。坐低左又系冇人理我地,anyway,起码有位坐唔成碌木咁企系度。因为我地想饮酒精饮品,佢menu得蓝妹青岛,问侍应哥哥有冇其他饮品,佢话冇,我明明见到有人饮hoegaarden,咁当佢冇哂啦,叫左菊花茶,之后先发现有椰青⋯又话冇其他野饮⋯无言。讲返啲食物,真的称不上新鲜,而且味道很淡,平时食粥底火锅海鲜好少点酱油,但呢度啲所有野都系冇味嫁,我同用清汤白烚冇分别,我地连响铃都要落酱先有味都真系第一次。仲要食食下熄左冷气都冇人理⋯粥又系世界级淡味,同白粥冇分别,我唔明白点解啲海鲜同肉煲左咁耐个底都系冇味⋯我朋友直程落埋豉油落啲粥度调味,可想而知几淡味,食食下粥系同我地讲超哂时食快啲,侍应哥哥真系咁讲,但我由booking到入座佢系冇讲过有限时,就算有限时,会唔会提早heads up问有冇野加好啲呢?Fine,横掂都唔想食落去你又赶我地走咁味走啰,真系tips都悭返。同场加映,睇到隔离台叫加汤又冇人理
超大伏⋯
一去到已经feel到服务态度唔算好,我话已经book左台,问完电话对booking,完全冇人理我地,究竟系冇等地booking定点完全冇人出声,罚企左五分钟先有人同地讲执紧台等等⋯ok。坐低左又系冇人理我地,anyway,起码有位坐唔成碌木咁企系度。因为我地想饮酒精饮品,佢menu得蓝妹青岛,问侍应哥哥有冇其他饮品,佢话冇,我明明见到有人饮hoegaarden,咁当佢冇哂啦,叫左菊花茶,之后先发现有椰青⋯又话冇其他野饮⋯无言。讲返啲食物,真的称不上新鲜,而且味道很淡,平时食粥底火锅海鲜好少点酱油,但呢度啲所有野都系冇味嫁,我同用清汤白烚冇分别,我地连响铃都要落酱先有味都真系第一次。仲要食食下熄左冷气都冇人理⋯粥又系世界级淡味,同白粥冇分别,我唔明白点解啲海鲜同肉煲左咁耐个底都系冇味⋯我朋友直程落埋豉油落啲粥度调味,可想而知几淡味,食食下粥系同我地讲超哂时食快啲,侍应哥哥真系咁讲,但我由booking到入座佢系冇讲过有限时,就算有限时,会唔会提早heads up问有冇野加好啲呢?Fine,横掂都唔想食落去你又赶我地走咁味走啰,真系tips都悭返。同场加映,睇到隔离台叫加汤又冇人理,最后要自己去加汤⋯个蟹钳坏左叫佢换又唔理,佢地最后自己去攞⋯
如果想试下超清粥底火锅可以一试,如果唔系可以悭返去食其他
2020-09-26