2023-05-15
我绝少写食评,不过试了过十次,并唔系个别情况下,我决定要破戒写。铺头标榜系黄而吸立好多年青人帮衬。正正咁,我都去试下份情义。老实讲,食物真系一般。甚至比不上好多附近的泰菜。但可能偶然失手,耐何去了起码十次,当中亦有外卖。最后都揾唔到藉得再比机会既原因。可能食物份量系大。如你重量不重质,系可以接受。以下系个人意见:-1. 员工态度爱理不理;2. 冇水冇纸巾,要叫先比;3.午市食套餐(平价)既可以去左边铺,食正价才可去右边。耐何午市睇落套餐平,谂住泰式差极有限,而且佢真系泰国菜嫲。点知,午市套餐衰过2𩠌街市饭,食完超口渴,冇谂过争咁远。4. 外卖通菜茎多过叶。多油,叫咗少油都一样。可想到,已经比了好多次机会。5. 外卖收$1明白的。但估唔到胶袋再收多$1...酒楼都唔会咁。帮衬咁多间外卖,佢系第一间,不如收埋餐具啦。。有时,用黄来做号召力,但唔该唔好乱来。真系会影响晒真黄架。
1. 员工态度爱理不理;
2. 冇水冇纸巾,要叫先比;
有时,用黄来做号召力,但唔该唔好乱来。真系会影响晒真黄架。