2024-06-25 209 浏览
昨晚终于去左呢到食饭,好彩今晚都有位,同老婆仔试下。 首先就嗌咗一个吉列猪扒拉面 个吉列猪扒真系做得几好出面好多食𠮶啲呢都会喺干晒但系佢呢度呢个唔会同埋知道系啱啱整出嚟虽然畀出面𠮶啲耐咗少少咁都 可以接受嘅大概等咗十分钟啦,跟住 老婆 再嗌咗一个 女士御膳呢都几特别㗎㖞真系啱晒女士去食佢有一个 鱼生饭有啲寿司有啲三文鱼跟住有个沙律 如果男士食呢就可能真系未必够食啦。之后 嗌咗份生蚝价钱都唔算太平啦68蚊(2只)不过嚟咗之后呢就觉得系物有所值喇,嚟到之后呢真系好大只好新鲜 虽然等得耐咗少少啦 跟住我追生蚝 然后有个服务员就同我解释返因为呢佢哋啲生蚝唔系好似出面有啲已经 开晒 整好晒佢哋系你要嗌𠮶时佢哋即时帮你去整 所以先可以保持到咁新鲜 两个人去食嗌埋嘢饮加埋都系二百零蚊即系120蚊左右一位 本人就觉得好经济实惠 会继续帮衬
昨晚终于去左呢到食饭,好彩今晚都有位,同老婆仔试下。
2024-06-25