2023-09-20 35 浏览
几个同事一齐来到尖沙咀八泷💮听闻话呢间好好食好评又多,几个同事都话想食,估唔到又真系咁好食,所以要留返个好评✌🏻呢度价钱方面好抵食,主打10款寿司居然可以无限任食,呢度既食材日日都新到,佢地会因应当时既食材去供应🤘🏻所以主力系厨师去话事,睇佢地比啲咩我地北海道牡丹虾既颜值好高👐🏻呢种摆法好靓,牡丹虾仲要咁好食,好浓郁既虾膏味道,听店员讲系用虾头既虾膏调味的酱汁,唔怪得咁好食,另外仲有虾油🙀原来系用虾壳自身熬制而成,呢度真系认真为食客花唔少功夫日本兵富县赤穗生蚝睇落去好大只,肉量又多,日本既生蚝绝对系有信心,完全地无多余既腥味,仲有好明显既海水味道仲带著滑滑既质感,果种味道包围著整个口控,真系唔舍得食 🙀日本赤海胆寿司系海胆来讲质素系有返咁上下,赤海胆来自日本北海道南部呈淡淡金黄色,口感幼滑,😹味道鲜甜而无涩味不论是要直接吃,加寿司定加紫菜都一样咁好食 😻脑天寿司都几特别,系鱼既头顶部位,😻都好珍贵,佢既油脂丰富肉味浓,同样高质既寿司,令人无法抗拒,😻估唔到呢个部位都咁好食