2020-12-02
本身我哋一开始系谂住散叫,冇留意到有set,点知我哋落完单之后,Staff同我哋讲话我哋叫嘅四样嘢入面有三样都冇,佢话呢排主打系做set,话抵食啲厨师又做得拿手啲,所以最后我哋先决定叫set,好彩结果啲嘢食都真系唔错,如果唔系我实投诉呢间餐厅咩都冇。我地今次叫左$498一位既Set Dinner味道算唔错,不过如果鹅肝嘅形状整得好啲会更加好。一开始拎过嚟嘅时候以为系甜品带子系几好食嘅,不过唔称得上系叫珍宝,因为都偏细只咁多样嘢入边最钟意呢样,无论味道质感所有嘢都配搭得好好,天使面整得够林,啱晒我呢啲冇咩牙嘅老人家食呢个做法嘅鲍鱼几特别,好似炸过咁,食落都唔错呢个顾名思义就系一个蕃茄入边有啲菜,清清地,蕃茄酸酸地几开胃。食到呢道𩠌嘅时候其实我已经有八九成饱,不过个炒饭个味道系唔错嘅,所以我都尽量食晒我自己个人来讲钟意食雪梨,不过呢个甜品我觉得好似甜左啲,如果个陈皮味可以出返啲会更加好。总结咁多样嘢黎讲都算几好食,加上性价比高,下次我应该会再过嚟试吓其他野食
我地今次叫左$498一位既Set Dinner
慢煮鹅肝伴脆瓜
味道算唔错,不过如果鹅肝嘅形状整得好啲会更加好。
西施蟹籽伴龙虾拑
一开始拎过嚟嘅时候以为系甜品
烧汁香煎珍宝带子
带子系几好食嘅,不过唔称得上系叫珍宝,因为都偏细只
天使伴龙皇(芝士汁)
玫瑰盐烧南非鲍
呢个做法嘅鲍鱼几特别,好似炸过咁,食落都唔错
金衣红球藏绿柳
鲍汁海皇炒饭