Cocolo Tokyo Cake Factory进驻咗Yoho Mall都有一段时间,成日都会俾佢嘅酥皮、牛油香味吸引左,醒起几年前同朋友去西贡玩,食过一间主打青森县直送嘅苹果批店,再上网揾一揾,发现就系佢!店舖越做越大,选择都越嚟越多,除咗舖头招牌苹果批之外,仲有好多唔同批类、蛋糕类产品🥧苹果批($35)标榜青森县直送,人手制造嘅苹果批,卖相好靓,望到都流晒口水。佢最有特色系咬落去有好多层酥皮,做得到松脆嘅口感。而苹果批嘅馅料就系切成粒状嘅苹果肉,用料绝对上乘,除咗苹果粒之外,佢哋仲落咗Custard Cream,食到更加满足!🍰梳乎厘芝士蛋糕 ($30)呢件梳乎厘芝士蛋糕,外型望落好吸引,咬落去系软绵绵嘅口感,并带有浓浓芝士香味。对比起一般芝士蛋糕,我觉得佢嘅口感更加松软,我几钟意呢种口感😁😁值得一提嘅系,佢哋嘅外卖盒仔好精致,送俾朋友都好合适🤩🤩🤩Cocolo嘅苹果批唔使额外多讲,估唔到今次试埋蛋糕水准都几高,而且Yoho Mall位置好方便,日后绝对会继续帮衬佢哋☺️☺️

🥧苹果批($35)
🍰梳乎厘芝士蛋糕 ($30)
值得一提嘅系,佢哋嘅外卖盒仔好精致,送俾朋友都好合适🤩🤩🤩