2019-10-03
呢间野近排都好Hit,平日如果冇book位嘅话排队排到傻。咁啱呢排好多示威游行,所以唔使排队,又见行过就入去试吓。本身超钟意佢个装修,出边𠮶个座位半开放式,感觉好chill。另外楼底够高,加埋啲家私有啲复古风味,灯光唔会太光唔会太暗,整体感觉都好舒服。要讲佢啲嘢食,就不得不提佢最出名嘅每日新鲜手做手工意粉,开放式厨房,一班鬼仔师傅喺吧头𠮶度新鲜准备,务求令你睇到成个制作过程。佢个餐单10分简单,得大约八种佢哋嘅Signature意粉,啱晒有选择困难症嘅各位。我叫咗个松露汁意粉,未食已经闻到劲香嘅松露味道。食落口口感一流,软硬度啱啱好,爽快弹牙,正!另外在叫咗个意大利手工肉丸子,个番茄汁味道啱啱好,唔会太酸,食落口啖啖肉汁,啱晒作为食肉动物嘅我lol另外饮品方面点左佢本身嘅House White, 价钱合理,一旧水有找⋯ 论环境嚟计,当酒吧入去饮杯嘢同朋友倾吓计,都非常唔错。