当初小编还是学生时代,已经经常光顾新蒲岗回味车仔面老板娘同埋入面d职员劲有人情味,每一次去到老板娘都会嘘寒问暖,依种人情味依个时代真系可贵我点解话依间系九龙区数一数二既车仔面,原因真系好简单,萝卜牛腩猪皮鱼蛋,依四宝如果全部味道都好好,就证明佢所有小菜有一定既水准。小编超级推荐佢地既冬菇,味道真系一流唔会过咸或者唔够味道,几乎每一个老顾客都必嗌但今次小编去到都已经大概下就六点,佢地都差唔多关咁款,所以菜色选择不多但我都无所谓因为真系每一款都好好味,所以我就求其order几样,鱼蛋出色不用多说,有粟米虾卷真系超级弹牙。另外我仲叫左生菜,老板娘系劲豪爽卑劲多你小编觉得如果你想减肥,可以直接唔要粉全部都要生菜减肥都快d最后提醒: 一定要加佢地既沙爹汁,可谓灵魂既精髓❤️
当初小编还是学生时代,已经经常光顾新蒲岗回味车仔面

。另外我仲叫左生菜,老板娘系劲豪爽卑劲多你
小编觉得如果你想减肥,可以直接唔要粉全部都要生菜
减肥都快d

最后提醒: 一定要加佢地既沙爹汁,可谓灵魂既精髓❤️
三𩠌车仔面
三𩠌车仔面