2024-05-02
最近天气好炎热,不想再食打边炉,就喺今次揾到呢间四汤八面,𩠌菜新鲜,汤底有水准,食物制作都好细心👍😝。🔀🔀@福州大虾•肉扎汤手工面汤底落口顺滑,浓厚肉扎味道,配合新鲜大虾,真系一试难忘。滋味浓郁,全都是肉同大虾嘅味道,面底弹牙,真系十分过瘾。 ⏺⏺@私房沙爹陈皮鱼蛋足足嘅沙爹风味,配以爽口鱼蛋,令人一试难忘,再一口,又一口,真系食不停口🤪。⏭⏭@香叶黄金芋泥球🌟淋上独特嘅香叶酱汁,阵阵芋香弥漫口腔,外脆内软,真正做到香香口感,令人回味无穷,无比满足。好钟意品尝不一样嘅菜色,都可以考虑嚟四汤八面试试!如果你想要揾D新口味,你一定要黎试下四汤八面,我谂你一定输抵👍🏻!我将来都会再嚟呢间餐厅,食番D大海红汤火锅或者尝尝其他食物。餐厅环境我都好中意,很清洁同埋服务态度都很好,诚意推荐你地黎!🤣
⏺⏺@私房沙爹陈皮鱼蛋
⏭⏭@香叶黄金芋泥球🌟
淋上独特嘅香叶酱汁,阵阵芋香弥漫口腔,外脆内软,真正做到香香口感,令人回味无穷,无比满足。 好钟意品尝不一样嘅菜色,都可以考虑嚟四汤八面试试!如果你想要揾D新口味,你一定要黎试下四汤八面,我谂你一定输抵👍🏻!