2022-08-31
💛黑布小巷·呢间我地之前去葵广扫街嘅时候已经劲想试架啦 不过因为我地个次去佢无吐司 所以就无试到🫢🫢今次嚟荔枝角呢间就终于食到啦 不过我哋礼拜日下昼两点几嚟都系超多人 所以如果大家唔想排队就可能要朝早或者再迟啲黎🤣🤣·台式肉蛋芝士吐司$53 l 黑布台式香肠$28 l 古早味手工卤肉饭$48佢个吐司真系超出色 大家见唔见到佢个蛋汁😍😍佢个蛋汁真系超好食 配埋佢中间嘅猪扒 同埋甜甜地嘅酱汁 成个口感好好🐷而且佢入边嘅芝士份量都好多 成个配搭我自己都好钟意🤤之后佢个香肠都唔错 煎到好脆 而且唔会话太肥 而且佢个卤肉饭超大碗 卤肉份量好够 不过我自己都系觉得佢个吐司出色啲😈😈·黑糖红枣姜三色圆$38 l 桂花乌龙茶$8 l 桂花雪梨罗汉果茶$12之后佢个三色圆都有惊喜 佢入边劲多粒 而且佢嘅三色圆质感好好 我尤其钟意佢入面既紫薯圆 佢呢个个味特别出🍠之后佢个黑糖红枣姜汤我自己觉得好似食汤圆既姜茶咁 饮落去超舒服 劲滋补🥰🥰之后佢个桂花乌龙茶桂花味都好香 而且清清地咁 好适合而家呢个天气 另外个罗汉果茶都唔错🌸·#rbyeat#rby台湾菜#rby💛#rby荔枝角 #rby北角 #rby葵涌·
台式肉蛋芝士吐司
#rby荔枝角 #rby北角 #rby葵涌
📍荔枝角长沙湾道883号亿利工业中心4楼405室
📍葵芳葵富路7号葵涌广场3楼摩登世界26号舖
📍北角炮台山电气道160号木兰苑地下A号舖
查看之前的留言 ()