2024-01-27 125 浏览
大围嘅围方有好多新餐厅都未食过,今日就去呢到食下台湾菜,见到呢到有呢间---🌟台北俩伴🌟门面好光亮,餐厅里面好光空间感好多,坐位又阔落坐得舒适,餐牌选择都好多,而且店员都好好态度,服务好好💕._.🦆| 麻辣鸭血臭豆腐 |🦆麻辣味劲重,好过瘾,一上枱臭豆腐嘅花椒八闻到好香,里面嘅臭豆腐同鸭血嘅数量都好多,味道好入味,好有台湾夜市嘅味道·🧆| 咸蛋黄芋泥酥 |🧆新鲜热辣辣咁炸起上枱,炸到外层劲酥脆,咬落去非常脆口,里面系香浓嘅芋头味,软腍腍嘅芋泥好有口感,一碟三旧几抵食👍🏻·🤎| 逢甲大肠面线 |🤎我最钟意就系食台湾面线,同台湾味道好贴近,大大碗,而且仲有好多大肠,好香浓,仲配埋啲醋增加味道·🦀| 宜兰蟹肉蟹黄伴面 |🦀蟹肉蟹黄已经令我心心眼,仲要数量限定架,个汁好多,足够捞晒成个面,仲有好多蟹肉,每啖都有好正好满足,仲会跟送埋一碗肉丸紫菜汤,好台式嘅风味💕._.
._.
🦆| 麻辣鸭血臭豆腐 |🦆