2016-09-18 539 浏览
一边食放题一边烧肉 一坐低就等吾切系甘叫野食。当然先叫刺身啦 可能时间早既关系 都无咩人 所以好快就黎左个摆得好靓嘅剌身拼盘 有三文鱼 吞拿鱼 带子 甜虾 北寄贝 全部都好新鲜 好鲜甜 跟住就叫左啲熟食 有牛柳粒 羊架 鸡软骨 饺子鸡翼 仲有好多好多 最重要既系我地叫左既佢都有黎齐 吾似其他放题甘黎啲吾黎啲提一提大家 原来每枱客都会有两只皇帝蟹脚 好鲜甜冶味 连平时懒得剥壳既我都动手另外 如果中意食榴梿既朋友 你地就有福啦 因为呢度有炸榴梿食! 啲榴梿味好重好香 未拎到埋枱已经闻到! 坚正!最后当然吾少得甜品 呢度居然有movenpick雪糕食 真系估吾到 食完都吾够喉既可以食下其他甜品 重有呢度既饮品系任饮既 最特别既系呢度有鸿星杨枝甘露, 荔枝玉露同埋波子汽水添!出面买一枝都十几蚊 所以其实都算系物超所值。坐既地方又阔落,呢到系一个舒适食放题既好地方。
一边食放题一边烧肉 一坐低就等吾切系甘叫野食。
有三文鱼 吞拿鱼 带子 甜虾 北寄贝 全部都好新鲜 好鲜甜

跟住就叫左啲熟食 有牛柳粒 羊架 鸡软骨 饺子鸡翼

提一提大家 原来每枱客都会有两只皇帝蟹脚
好鲜甜冶味 连平时懒得剥壳既我都动手

食完都吾够喉既可以食下其他甜品
同埋波子汽水添!
出面买一枝都十几蚊 所以其实都算系物超所值。

坐既地方又阔落,呢到系一个舒适食放题既好地方。