2020-02-24 137 浏览
热爱日本文化的各位可以注意la😆近排在铜锣湾开左间新的女仆Cafe~以蓝白为主色仲有魔法阵可以打卡🤩不时还有"电竞女神" Rose Ma驻场👏🏻.Cafe主要有3个套餐,咁我就点左依个👇🏻开挂人生 ($240) +1有主菜、饮品&甜品各一份,另外包直笔单张(同女仆的一张即影即有合照)💁🏻‍♂️.主菜叫左蛋包饭(试业期间暂时主菜衹有蛋包饭),到左之后女仆会蹲下,之后会用茄汁喺上面画上可爱图案&你个名,随即会一同施展令食物更美味的魔法💞味道方面比想像中好,蛋够滑身,材料也足,饭方面略为淋身少少会更好😌.饮品方面叫左一杯绝对领域&一杯热Latte☕绝对领域喺每日特调梳打特饮,因为海洋蓝色好靓所以叫咗~而Latte 令我几有惊喜,至少唔会太苦涩或者酸,如果D奶打热多D会更好🤗.甜品方面叫左个心太软&提拉米苏~咁我冇食个心太软(个fd食晒)~提拉米苏就因为有酒味所以更加喜欢🥰.整体食物尚可有改善空间,但喜欢店内够空扩,女仆会不时与客人互动、交流,服务良好👍🏻P.S 一入到去就撞到个好耐冇见的fd🤣Taste: 7/10
热爱日本文化的各位可以注意la😆
不时还有"电竞女神" Rose Ma驻场👏🏻