2021-08-04 1355 浏览
点心放题 ~$270In general 觉得呢度啲炸物好高质,炸得好脆唔会回唒油,encore 之选👍(我哋order 左几次虾多士同咸水角🤩虽然第一round 系最高质🙈)虾饺同烧卖都几正,食得出系自己货,烧卖弹牙,虾饺晶莹剔透👍仲要好大粒虾🤩红枣雪耳莲子糖水:够清😍钟意可以悭返quota: 芒果拿破仑: 味道好假🙁唔太层层分明红豆糕:无乜红豆(但重椰汁🤩)奶黄包:唔流心好实,个味我都讲唔出系偏咸蛋定吉士🧐牛肉包:包本体系ok 嘅,但我真系食唔出牛肉味😅叉烧包:偏干同唔够叉烧其他无提嘅即系正正常常🤣甜品仲有haagen dazs整体而言觉得都抵食嘅,二百几蚊食到咁多样点心,仲要大部份都above average👍环境又好,服务又好舒服👍第一round 炸物有啲冻,于是第二round 落单专登叫佢整热啲,上菜𠮶阵有问返我哋够唔够热🥰好贴心🥰但甜品一开始漏咗单🙁
点心放题 ~$270

红枣雪耳莲子糖水:够清😍钟意

可以悭返quota:
芒果拿破仑: 味道好假🙁唔太层层分明
红豆糕:无乜红豆(但重椰汁🤩)

奶黄包:唔流心好实,个味我都讲唔出系偏咸蛋定吉士🧐
牛肉包:包本体系ok 嘅,但我真系食唔出牛肉味😅

叉烧包:偏干同唔够叉烧

其他无提嘅即系正正常常🤣