2020-11-27 229 浏览
今日和新来的同事一齐食饭,佢地提议想试下食呢间,于是我地十二点左右到,去到已经见到有十几个人排队中门外放了几款蛋糕Lunch set 包主菜及一杯饮品,可另加$25购一件蛋糕,入到去啲座位系梳化,坐低都几舒服肉酱长通粉,上面有只半熟蛋,味道 ok帆立贝 pizza ,pizza 底有烘过,但略嫌太厚,而且酱汁同料偏少,食左两三件已不想吃手撕猪仔骨汉堡,配菜有薯条同沙律,沙律麻麻,薯条唔错都几脆,个汉堡好大,要分开吃,手撕猪仔骨食得方便D,但猪仔骨太甜,如果无咁甜就好d冻蜂蜜柠檬茶,饮到蜂蜜味都几好饮,但系好细杯我地加了两款蛋糕,拿破仑同 Lindt chocolate,拿破仑唔错,Lindt chocolate 好重朱古力味,入面有榛子同果仁,味道都几好,好啱朱古力控,不过蛋糕略嫌太细件呢间总括而言甜品比较好食、饮品都唔错,可惜系呢两样嘢份量都太少主菜仲有进步嘅空间

门外放了几款蛋糕

肉酱长通粉,上面有只半熟蛋,味道 ok
肉酱长通粉

帆立贝  pizza

手撕猪仔骨汉堡

冻蜂蜜柠檬茶,饮到蜂蜜味都几好饮,但系好细杯

主菜仲有进步嘅空间
2020-11-27