2014-09-14 1479 浏览
一向系呢区都唔会信任何广告牌, 因为食物永远同相入面既差100%..不过今次唔系一入去, 感觉ok有格调的, 坐系窗边, 明明望住旺角街景, 但觉得唔系旺角咁有闹市既方便, 又有高级既食物质素 同 唔会嘈到拆天既场所, 呢个价钱绝对唔贵西京银雪鱼相对价钱, 跟我expect的差不多, ok唔错3, 当然唔可以expect酒店既质素. 未够好香, 未够好滑, 未够好鲜鹅干配芒果酱寿司鹅干烧得干身左d, 香得黎焦左点, 唔juicy, 唔酥, 唔系好油, 如果可以真系用芒果会好d三文鱼腩寿司  正常肥美甜虾寿司高质, 又肥又大只, 好鲜甜, 有点靠向牡丹虾既质素, 唔错唔错!海胆寿司 (不是一板的那个, 因为在MENU上一板的那个卖既价钱昆比较低的, 不同类)价钱高, 因为, 真的有靠向北海道既质素!! 口感厚, 极鲜甜, 份量多! 正!! 推介!赤贝寿司唔错, 不过我expect会系真系即开个d, 但系呢个质素唔系即开, 不过接近甜虾带子油醋渍甜虾都系又肥又大只, 带子鲜甜, 配上油醋, 新鲜醒胃, 推介!北海道鲜带子寿司 好靠近北海道既感觉! 口感爽, 极鲜甜, 呢个唔系高级解冻带子可

不过今次唔系

正常肥美

甜虾寿司

赤贝寿司
北海道鲜带子寿司
好靠近北海道既感觉! 口感爽, 极鲜甜, 呢个唔系高级解冻带子可以俾到的, 而系新鲜开壳出来, 活活的鲜! 强烈推介!

剑鱼腩寿司
肥美, 冇渣, 不俗! 可惜呢度冇油甘鱼腩..
安格斯牛锅
安格斯牛锅
锅底唔错, 配上各配料, 尤其系粗粉, 食完生野暖下胃, 唔错!

2014-09-05
海胆, 甜虾寿司